Kotimaiset kylpyhuonekalusteet suunnittelijoiden käyttöön

Polarian kotimaiset ja vedenkestävät kylpyhuonekalusteet ovat loistava valinta kaikkiin kylpyhuoneisiin. Kylpyhuoneen tärkeimpiä kalusteita on tarjolla useissa eri leveyksissä ja monenlaisiin tarpeisiin. Materiaalinsa ansiosta Polaria kestää vettä ja kulutusta, joten ne sopivat hyvin vuokrakoteihin ja pienempiin asuntoihin, jossa neliöt pitää käyttää hyödyksi. Kaikki Polarian mallit ovat Prodlib-tuotekirjastossa, mikä helpottaa suunnittelijan työtä.

Kylpyhuone, Laval, Siro, Facil, Loota

Oletpa suunnittelemassa isompaa saunallista kylpyhuonetta tai pienempää opiskelija-asuntoa, löydät Polarian valikoimista sopivat tuotteet. Tuotteet kestävät vuodesta toiseen ja eri leveyttä tai väriä muuttamalla ne sisustavat kaikenlaiset kylpyhuoneet. Laval-allaskaappia, Siro-kaappia ja Loota-laatikoita on saatavilla valkoisena ja harmaana. Facil-peili tuo virkistävää vaihtelua valoisaan huoneeseen.

Kotimaiset kalusteet suunnittelijoiden käyttöön

Polarian kotimaiset ja vedenkestävät pesuhuoneen kalusteet ovat erinomaisia kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin. Kaikki Polarian tuotteiden mallit ovat ladattavissa Prodlib-tuotekirjastosta, mikä helpottaa suunnittelijan työtä.

Pesuhuoneen kalusteiden tulee kestää vettä

Kylpyhuonetta suunniteltaessa on tärkeää, että kalusteet ovat pitkäikäisiä. Polarialla olemme sitä mieltä, että pesuhuoneen kalusteiden täytyy olla vedenkestäviä. Pesuhuoneen suunnittelu lähtee siis liikkeelle käytännöllisistä ja pitkäikäisistä kalusteista.

Polarian nanokeraamisesti suojatut ja jauhemaalatut terästuotteet on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Materiaalinsa ansiosta pesuhuoneen kalusteet ovat vedenkestäviä, ja ne voi sijoittaa vaikkapa aivan suihkun viereen. Haluamme tarjota vaihtelevilla kylpyhuonekuvilla inspiraatiota ja vinkkejä suunnittelijoille.

Kylpyhuoneen suunnitteluun kalusteet Prodlibistä

Suunnittelijoita varten kaikki Polarian tuotetiedot ja mallit ovat saatavilla Prodlib-tuotekirjastosta. Prodlib on maksuton. Palvelussa on ajantasaisia rakennusalan tuotevalmistajien kirjastoja, jotka sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM-malleja ja muita tiedostoja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. Tuotteita voi muokata omiin suunnitelmiin sopiviksi.

Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisätietoja, mikäli jokin jäi askarruttamaan tuotteistamme.

Vinkkejä suunnittelijoille

Pienillä valinnoilla saa aikaan paljon säilytystilaa. Siro-kaappeihin saa mahtumaan paljon tavaraa ja korkeitakin kosmetiikkapulloja. Noval-allakaappi on tyylikäs minimalistisine altaineen, ja senkin laatikoihin voi piilottaa katseilta tavaraa. Verre-peili on tyylikäs vaihtoehto perinteisemmälle valaisinpeilikaapille.

Harmaako muka tylsä? Harmaat kalusteet harmaalla seinällä ovat tyylikkäät ja ajattomat. Lumena-valaisinpeilikaappia ja Stila-allaskaappia on saatavilla monessa eri leveydessä. Loota-hyllyt jättävät kauneimmat purkit esiin seinälle.

Tuotetietomme on saatavilla ProdLibin maksuttoman tuotekirjaston kautta, josta se on helppo löytää ja ladata suunnittelukäyttöön. Palvelussa on ajantasaisia rakennusalan tuotevalmistajien kirjastoja, jotka sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM-malleja ja muita tiedostoja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. Tuotteita voi muokata omiin suunnitelmiin sopiviksi.

Polaria-näyttely Dekostudiolla

Polarian tuotevalikoimaan voit kätevästi tutustua Helsingissä Dekostudiolla. Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunnattu kohtauspaikka ja showroom.

Polarian tuotevalikoimasta esillä on kylpyhuonekalusteita sekä harmaana että valkoisena. Tervetuloa inspiroitumaan!

Dekostudio sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Bulevardi 46. Voit tutustua tarkemmin Dekostudioon omilla nettisivuilla.

Ota yhteyttä myynnin ammattilaisiimme ja sovitaan tapaaminen Dekostudiolle!

ProdLib

Kompaktit tuotteet täyttävät pienenkin tilan niin, ettei kokonaisuus näytä ahtaalta. SC-allaskaappi ja yksiovinen Lumena-valaisinpeilikaappi ovat täydellinen valinta esimerkiksi opiskelija-asuntoon. Pesukoneen yläpuolelle sijoitettava pyykkikaappi PYK 400/700 ratkaisee likapyykkiongelmat.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.