Ammattilaisille

Polarian kotimaiset ja vedenkestävät kylpyhuonekalusteet sopivat niin pieniin kuin suuriinkin asuntoihin. Kalusteet voi valita kylpyhuoneen tyylin ja koon mukaan, sillä valikoimissa on niin kapeita kuin leveitäkin kalusteita.

POLARIA-KYLPYHUONEKALUSTEET

Vedenkestävä kotimainen

Polaria Oy on suomalainen markkinajohtaja teräksisten kylpyhuonekalusteiden valmistajana. Polarian kestävät ja käytännölliset ratkaisut ovat olleet osa suomalaisten arkea jo yli 50 vuoden ajan.

Tuotevalikoimaan kuuluvat peilikaapit, valaisinpeilikaapit, allaskaapit, pyykkikaapit ja muut kylpyhuoneen säilytystilaratkaisut.

Tuotteemme eivät kulu eikä kupruile. Olemme paras valinta esimerkiksi kerrostalojen kylpyhuoneiden saneerauskohteisiin tai kohteisiin, joissa vesiroiskeet ja kosteus ovat jatkuvasti kalusteiden kiusana.

Valitsemalla Polaria-tuotteet saat kestävän ja tyylikkään ratkaisun, joka parantaa kylpyhuoneesi toimivuutta ja ulkonäköä ja josta on iloa vuosikymmeniä eteenpäin. 

TUOTEKIRJASTO SUUNNITTELIJOILLE

Kylpyhuoneen suunnitteluun kalusteet Prodlibistä

Suunnittelijoita varten kaikki Polarian tuotetiedot ja mallit ovat saatavilla Prodlib-tuotekirjastosta. Prodlib on maksuton. Palvelussa on ajantasaisia rakennusalan tuotevalmistajien kirjastoja, jotka sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM-malleja ja muita tiedostoja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. Tuotteita voi muokata omiin suunnitelmiin sopiviksi.

Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisätietoja, mikäli jokin jäi askarruttamaan tuotteistamme.

SHOWROOM AMMATTILAISILLE

Polaria-näyttely Dekostudiolla

Polarian tuotevalikoimaan voit kätevästi tutustua Helsingissä Dekostudiolla (Bulevardi 46). Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunnattu kohtauspaikka ja showroom.

Polarian tuotevalikoimasta esillä on kylpyhuonekalusteita sekä harmaana että valkoisena. Tervetuloa inspiroitumaan!

Ota yhteyttä myynnin ammattilaisiimme ja sovitaan tapaaminen Dekostudiolle!

Polaria kylpyhuonekalusteet Katso polaria kylpyhuonekalusteet
Hyväksy tilastoevästeet katsoaksesi animaation Muuta hyväksyntääsi
Avainlippu

Onhan siinä Avainlippu?

Kyllä, meidän tuotteillamme on Avainlippu! Polaria-kylpyhuonekalusteet valmistetaan kotimaisin voimin Mäntyharjun tehtaalla. Avainlipun ja Polarian tarinat ovat liki yhtä pitkät: Avainlippu on kertonut kotimaisuudesta jo yli 50 vuotta, ja Polaria-tuotteet valmistavan yrityksen historia ulottuu liki yhtä kauas. Avainlippu-tunnus meille myönnettiin vuonna 1997. Tuotteemme ovat siis olleet osa suomalaista arkea jo pitkään, mikä on osoitus niiden kestävyydestä ja soveltuvuudesta erilaisiin koteihin.

10 vuoden takuu -merkki

10 vuoden takuu

Tuotteemme on suunniteltu elämää varten. Siksi kaikilla Polaria-tuotteilla on 10 vuoden takuu.
Teräksestä valmistetut vedenkestävät kylpyhuonekalusteemme säilyvät isältä tyttärelle.
Sähkökomponenteissa takuu on 5 vuotta ja muissa tuotteissamme 2 vuotta.

Takuulauseke

Asennus- ja hoito-ohjeet

Materiaalipankki

Referenssikohteemme

Referenssit

Usein kysytyt kysymykset

UKK