Polaria yrityksenä

Vedenkestäviä kotimaisia tuotteita kylpyhuoneeseen

Polaria Oy on kotimainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi metallisia kylpyhuonekalusteita ja -avusteita Polaria-tuotemerkillä. Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet arkea, kulutusta ja käyttöä kestäviä kylpyhuonetuotteita, kuten peilikaappeja, allaskaappeja sekä avusteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Mäntyharjulla.

Tuotteemme on suunniteltu elämää varten. Polarian metallista valmistamat kylpyhuoneen olennaisimmat tuotteet säilyvät isältä tyttärelle, vauvasta vaariin. Annammekin kaikille tuotteillemme 10 vuoden takuun, sen verran vankasti seisomme niiden takana.

Kylpyhuonekalusteemme on tehty jauhemaalatusta teräksestä, ja ne on suunniteltu erityisesti kodin kosteisiin tiloihin. Jauhemaalattu teräs on materiaalina kierrätettävää, kestävää ja käytännöllistä. Tuotteille on tehty nanokeraaminen pintakäsittely, joka antaa tuotteelle erinomaisen korroosionsuojan ja pitkän käyttöiän. Pintakäsittely tapahtuu ilman haitallisia fosfaatteja. Tarkoituksenamme on, että ajattomat tuotteemme kestävät suomalaisten kylpyhuoneissa vuosikymmeniä.

Polarian aikajana

Polaria 50 vuotta

Vuosi 2020 oli Polarian 50. juhlavuosi. Juhlavuoden kunniaksi lahjoitimme kotikunnallemme Mäntyharjulle monimuotoisuutta: Mäntyharjulle ennallistettiin kosteikko yhteistyössä Suomen riistakeskuksen kanssa. Työt toteutettiin paikallisin voimin. Kosteikot ovat luonnon monimuotoisuuden indikaattoreita ja ennallistamalla lähiluontoa haluamme kantaa vastuumme omasta elinympäristöstämme. Haastamme kaikki yritykset mukaan tekemään ennallistamistöitä omassa lähiluonnossaan, koska silloin vaikutus olisi valtakunnallisesti merkittävä.

Työ- ja elinkeinoministeriön hankejuliste

POLARIA OY
YRITYSTOIMINNAN KEHITTÄMISHANKE

Kehittämishankkeella tavoitellaan kansainvälistymisen merkittävää kasvua sekä tuotannon automaation ja kapasiteetin lisäystä kasvun mahdollistamiseksi. Yritystoimintaa kehitetään ottamalla käyttöön uusia sähköisiä yritystoiminnan työkaluja. Kansainvälistymistä lisätään panostamalla tuotekehitykseen sekä näkyvyyteen kohdemarkkinoilla.

Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt hankkeelle yrityksen kehittämisavustusta Euroopan aluekehitysrahastosta.