Polaria yrityksenä

Vedenkestäviä kotimaisia tuotteita kylpyhuoneeseen

Polaria Oy on kotimainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi metallisia kylpyhuonekalusteita ja -avusteita Polaria-tuotemerkillä. Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet arkea, kulutusta ja käyttöä kestäviä kylpyhuonetuotteita, kuten peilikaappeja, allaskaappeja sekä avusteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Mäntyharjulla.

Tuotteemme on suunniteltu elämää varten. Polarian metallista valmistamat kylpyhuoneen olennaisimmat tuotteet säilyvät isältä tyttärelle, vauvasta vaariin. Annammekin kaikille tuotteillemme 10 vuoden takuun, sen verran vankasti seisomme niiden takana.

Kylpyhuonekalusteemme on tehty jauhemaalatusta teräksestä, ja ne on suunniteltu erityisesti kodin kosteisiin tiloihin. Jauhemaalattu teräs on materiaalina kierrätettävää, kestävää ja käytännöllistä. Tuotteille on tehty nanokeraaminen pintakäsittely, joka antaa tuotteelle erinomaisen korroosionsuojan ja pitkän käyttöiän. Pintakäsittely tapahtuu ilman haitallisia fosfaatteja. Tarkoituksenamme on, että ajattomat tuotteemme kestävät suomalaisten kylpyhuoneissa vuosikymmeniä.

Polarian aikajana

POLARIAN TARINA

Peltilaatikoista kotimainen menestystuote

Samanlaisia peltilaatikoita nämä ovat kuin aina ennenkin.”, meille tokaistaan aina silloin tällöin. Polarian peltilaatikoista on puolessa vuosisadassa muotoutunut kotimainen menestystuote, joka on kehittynyt enemmän kuin voisi ensi näkemältä uskoa. 

KESTÄVÄ JA LAADUKAS ARVOMAAILMA

Kehittyvä, inhimillinen ja kestävä

Polariassa työn perustana on vahva yli viisikymmenvuotinen historiamme ja vankka arvomaailmamme. Polarian arvot ovat: kehittyvä, inhimillinen ja kestävä.

TÖISSÄ POLARIALLA

Työntekijätarinoita

Polarialla työskentelee noin 50 eri alojen ammattilaista. Tarjoamme mielekkäitä ja innostavia työtehtäviä sekä pyrimme kouluttamaan moniosaajia.

POLARIA OY

Yritystoiminnan kehittämishanke

Kehittämishankkeella tavoitellaan kansainvälistymisen merkittävää kasvua sekä tuotannon automaation ja kapasiteetin lisäystä kasvun mahdollistamiseksi. Yritystoimintaa kehitetään ottamalla käyttöön uusia sähköisiä yritystoiminnan työkaluja. Kansainvälistymistä lisätään panostamalla tuotekehitykseen sekä näkyvyyteen kohdemarkkinoilla.

Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt hankkeelle yrityksen kehittämisavustusta Euroopan aluekehitysrahastosta.

Työ- ja elinkeinoministeriön hankejuliste