Inspiraatiota kylpyhuoneeseen

Polarian kotimaiset ja kosteutta kestävät kylpyhuonekalusteet ovat täydellinen valinta kerrostalosta rivitaloon ja mökiltä huvilaan. Valitsetpa viileän valkoisen tai eleganssia hehkuvan harmaan, Polarian kalusteet tuovat tyyliä jokaiseen kotiin.

Valkoinen kylpyhuone

ENERGINEN JA INSPIROIVA KLASSIKKOVALINTA

Valkoiset kylpyhuonekalusteet

Valkoinen kylpyhuoneko muka tylsä? Kaikkea muuta! Valkoiset kalusteet valkoisella pinnalla luovat upeaa ja minimalistista tyyliä. Viherkasveilla saat samalla kerralla väriä, tyyliä ja inspiraatiota kylpyhuoneeseen. Valkoinen kalustus on kylpyhuoneen ajaton klassikkovalinta, joka kestää tyylillisesti aikaa – ihan kuin Polaria-tuotteetkin.

Kuvan tuotteet

Laval-allaskaapissa on vetimetön ja tilava vetolaatikko, johon voi piilottaa wc-paperit, pesuaineet tai vaikka käsipyyhkeet. Kylpyhuonekaappi Siroon mahtuu korkeitakin pulloja sekä kosmetiikka ja parfyymit saa esille Lootaan.

HARMAA ON UUSI VALKOINEN

Harmaat kylpyhuoneen kalusteet tuovat ajatonta tyylikkyyttä

Harmaat kylpyhuonekalusteet tuovat tyyliä sekä vaaleisiin että tummiin kylpyhuoneisiin. Valaistuksella ja tekstiileillä rakennat harmaista kalusteista joko näyttävän modernin tai pehmeän ja lämpimän tunnelman. Ennakkoluulottomat voivat myös sekoittaa valkoisia ja harmaita kalusteita juuri oman mielensä mukaisesti.

Kuvan tuotteet

Toisiinsa mutkattomasti yhteensopivaa Valaisinpeilikaappi Lumenaa ja allaskaappi Stilaa on tarjolla useissa eri leveyksissä. Kauniit koriste-esineet ja pienet purnukat luovat tunnelmaa pienissä, sisustusta täydentävissä Lootissa.

Kylpyhuone, jossa harmaat kalusteet
Pieni vaalea kylpyhuone

PIENEEN KYLPYHUONEESEEN

Maksimoi säilytystila kalustevalinnoilla

Onko sinulla pieni kylpyhuone ja vain vähän säilytystilaa? Valitsemalla oikeat kalusteet saat helposti lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen. Polarian valikoimissa on valaisinpeilikaappeja, allaskaappeja ja kylpyhuoneen muita säilytyskaappeja joka lähtöön. Valaisinpeilikaappi Lumena 400 on käytännöllinen ja kompakti, ja se valaisee tarvittaessa koko kylpyhuoneen. Kaveriksi sille sopii hyvin ovellinen SC-allaskaappi ja pesuallas. Säilytystilaa saa loistavasti pesukoneen päälle sijoitettavasta PYK 400/700 pyykkikaapista.

VINKKEJÄ SUUNNITTELIJOILLE

Kotimaiset kalusteet suunnittelijoiden käyttöön

Kylpyhuonetta suunniteltaessa on tärkeää, että kalusteet ovat pitkäikäisiä. Polarialla olemme sitä mieltä, että pesuhuoneen kalusteiden täytyy olla vedenkestäviä. Pesuhuoneen suunnittelu lähtee siis liikkeelle käytännöllisistä ja pitkäikäisistä kalusteista.

Polarian nanokeraamisesti suojatut ja jauhemaalatut terästuotteet on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Materiaalinsa ansiosta pesuhuoneen kalusteet ovat vedenkestäviä, ja ne voi sijoittaa vaikkapa aivan suihkun viereen.

Kylpyhuoneen suunnitteluun kalusteet Prodlibistä

Suunnittelijoita varten kaikki Polarian tuotetiedot ja mallit ovat saatavilla Prodlib-tuotekirjastosta. Prodlib on maksuton. Palvelussa on ajantasaisia rakennusalan tuotevalmistajien kirjastoja, jotka sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM-malleja ja muita tiedostoja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. Tuotteita voi muokata omiin suunnitelmiin sopiviksi.

Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisätietoja, mikäli jokin jäi askarruttamaan tuotteistamme.

Harmaa kylpyhuone

RAKENNUS- JA SISUSTUSALAN AMMATTILAISILLE

Polaria-näyttely Dekostudiolla

Polarian tuotevalikoimaan voit kätevästi tutustua Helsingissä Dekostudiolla (Bulevardi 46). Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunnattu kohtauspaikka ja showroom.

Polarian tuotevalikoimasta esillä on kylpyhuonekalusteita sekä harmaana että valkoisena. Tervetuloa inspiroitumaan!

Ota yhteyttä myynnin ammattilaisiimme ja sovitaan tapaaminen Dekostudiolle!