Polaria – Vedenkestävä kotimainen

Polarian vedenkestävät ja kotimaiset kylpyhuonekalusteet ovat arjessa mukana. Polaria Oy on kotimainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi vedenkestäviä kylpyhuonekalusteita ja -avusteita.

Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet arkea, kulutusta ja katseita kestäviä kylpyhuonetuotteita, kuten peilikaappeja, allaskaappeja sekä avusteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Mäntyharjulla.

Tietoa meistä

Polaria yrityksenä

Inhimillinen, kestävä ja kehittyvä

Vastuullisuus

Tutustu referenssikohteisiimme

Referenssit

Usein kysytyt kysymykset

UKK

Asennus- ja hoito-ohjeet

Materiaalipankki

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Laskutustiedot

Verkkolaskutus

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon. Muuta hyväksyntääsi

Vettä ja arkea kestävät tuotteet

Kotimaiset tuotteemme on suunniteltu elämää varten. Polarian teräksestä valmistetut kylpyhuonekalusteet säilyvät isältä tyttärelle. Annammekin kaikille tuotteillemme 10 vuoden takuun, sen verran vankasti seisomme niiden takana.

Kylpyhuonekalusteemme on tehty jauhemaalatusta teräksestä, joka on materiaalina kierrätettävää, kestävää ja käytännöllistä. Tuotteille on tehty nanokeraaminen pintakäsittely, joka antaa niille erinomaisen korroosionsuojan ja pitkän käyttöiän – erityisesti kodin kosteissa tiloissa. Tarkoituksenamme on, että ajattomat tuotteemme kestävät suomalaisten arjessa vuosikymmeniä.