Polaria – Vedenkestävä kotimainen

Polarian vedenkestävät ja kotimaiset kylpyhuonekalusteet ovat arjessa mukana. Polaria Oy on kotimainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi vedenkestäviä kylpyhuonekalusteita ja -avusteita. Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet arkea, kulutusta ja katseita kestäviä kylpyhuonetuotteita, kuten peilikaappeja, allaskaappeja sekä avusteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Mäntyharjulla.

Vettä ja arkea kestävät tuotteet

Kotimaiset tuotteemme on suunniteltu elämää varten. Polarian teräksestä valmistetut kylpyhuonekalusteet säilyvät isältä tyttärelle. Annammekin kaikille tuotteillemme 10 vuoden takuun, sen verran vankasti seisomme niiden takana.

Kylpyhuonekalusteemme on tehty jauhemaalatusta teräksestä, joka on materiaalina kierrätettävää, kestävää ja käytännöllistä. Tuotteille on tehty nanokeraaminen pintakäsittely, joka antaa niille erinomaisen korroosionsuojan ja pitkän käyttöiän – erityisesti kodin kosteissa tiloissa. Tarkoituksenamme on, että ajattomat tuotteemme kestävät suomalaisten arjessa vuosikymmeniä.

Easy-allaskaappi vedessä
Harmaat kalusteet kylpyhuoneessa

Kotimaisen Polarian tarina

”Samanlaisia peltilaatikoita nämä ovat kuin aina ennenkin”, meille tokaistaan aina silloin tällöin. Polarian peltilaatikoista on puolessa vuosisadassa muotoutunut kotimainen menestystuote, joka on kehittynyt enemmän kuin voisi ensi näkemältä uskoa. 

Polarian tulevaisuus perustuu vahvasti kestävyyteen, inhimillisyyteen ja kehitykseen. Nämä ovat toimintamme arvopohjan kulmakivet.

Timo Karhula, Toimitusjohtaja
Harmaa peilikaappi talvisessa jokimaisemassa

Polaria – Vedenkestävä kotimainen

Arvot, visio ja missio

Polarian aikajana