Polarian jälleenmyyjät

Kysy tuotteistamme ja tuoteuutuuksista lähimmältä jälleenmyyjältämme. Päivitämme valikoimaamme tuoteryhmittäin, joilla voit sisustaa tyylikkäästi koko kylpyhuoneen. Tuotteet toimitetaan asennusvalmiiksi koottuina. Säästät aikaa, oli kyseessä sitten remontti tai uudiskohde.

Polarian jälleenmyyjät

Ahlsell

Ahlsell on pohjoismainen tekninen tukkukauppa. Ahlsell myy tuotteita ja palveluita yrityksille ja ammattilaisille, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat.

Siirry sivustolle

Bauhaus

Bauhausin valikoimasta löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. 

Siirry sivustolle

Dahl

Dahl on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä ammattilaisen tukkukauppa.

Siirry sivustolle

Hanakat

Viihtyisän lämmityksen, ilmanvaihdon ja kylpyhuoneen asiantuntija

Siirry sivustolle

Hartman

Hartman on kilpailukykyinen ja itsenäinen rautakauppa, joka keskittyy pääasiassa ammattiasiakkaille suunnattuun rakennus- ja sisustustarvikkeiden, puutavaran ja levyjen, terästen ja teollisuustarvikkeiden myyntiin. Kuluttajamyynnin kohderyhmiä ovat kodinrakentajat, remontoijat ja sisustajat.

Siirry sivustolle

K-Rauta

K-Rauta on suomalaisen Keskon kansainvälinen rautakauppaketju ja osa K-ryhmää. K-Rauta toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Osana K-Rauta-ketjun uudistusta Rautiat yhdistyivät osaksi K-Rauta-ketjua keväällä 2017, ja uudella ketjulla on Suomessa noin 140 kauppaa.

Siirry sivustolle

Netrauta

Netrauta on Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa. Netrauta.fi tarjoaa kodinrakennuksen merkkituotteita aina edulliseen Netraudan hintaan.

Siirry sivustolle

Onninen

Onninen palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita ja on Suomessa alansa markkinajohtaja. Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille.

Siirry sivustolle

Rautanet

Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu suomalainen rautakauppaketju. Se muodostuu itsenäisistä paikallisesti toimivista rauta-, rakennustarvike-, rauta-maatalous- tai puutavarakauppaa harjoittavista liikkeistä.

Siirry sivustolle

Rexel

Rexel myy ja markkinoi sähköön liittyviä ratkaisuja sekä sähköalan tuotteita ja palveluita kaikille ammattilaisille yksittäisistä urakoitsijoista suuriin teollisuuden toimijoihin ja palvelualan yrityksiin.

Siirry sivustolle

RTV

RTV on Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike.

Siirry sivustolle

Sonepar

Sonepar Suomi Oy (ent. SLO Oy) on Suomen suurin sähkötarviketoimittaja.

Siirry sivustolle

Stark

STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta. 

Siirry sivustolle

Taloon.com

Taloon.com on jo vuodesta 2004 toiminut rautakauppa netissä. 

Siirry sivustolle

Värisilmä

Värisilmä on Suomen johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut ketju.

Siirry sivustolle