ALLASKAAPPI MILLE 500 HARMAA

Polarian kotimainen allaskaappi on kestävä valinta joka ei kulu eikä kupruile. Valmistusmateriaali jauhemaalattu teräs kestää erinomaisesti roiskeveden ja kosteat olosuhteet. 100 % kierrätettävä. Allas tulee tilata erikseen.

Polarian allaskaapit valmistetaan nanokeraamisesti suojatusta ja pulverimaalatusta teräksestä. Materiaali on täydellinen valinta kaapille, jonka yhteydessä vesi on aina läsnä, sillä se kestää erinomaisesti vettä ja kosteutta ja on tehty kestämään perheiden normaalia arkea – jopa vuosikymmeniä.
Allaskaapin asennus onnistuu helposti, sillä se toimitetaan valmiiksi koottuna. Huomaa, että liittymät ja kytkennät tulisi aina tehdä koulutettu LVI-asiantuntija.
Mille on vetimetön malli, jossa kaksi vetolaatikkoa hidastimilla. Laatikot tulevat vedettäessä ulos koko syvyydeltään. Laatikot irrotettavissa puhdistusta varten kokonaisuudessaan ja pohjat rei’itetty ilmankierron ja roiskeveden poistumisen varmistamiseksi. Allas ja allaskaappi toimitetaan erikseen.
Sopii yhteen vastaavaa leveyttä olevan posliinisen Mille-altaan kanssa. Poistoputki, vesilukko ja altaan ja allaskaapin seinäänkiinnityssarjat toimitetaan allaskaapin mukana.
Kaksi eri värivaihtoehtoa, valkoinen ja antrasiitinharmaa. Tuotteella on 10 vuoden takuu!

Tekniset tiedot

_sku: V2675H
gtin: 6417292601527
lvi: 6045450
materiaali: Teräs
leveys: 490 mm
syvyys: 345 mm
korkeus: 600 mm
vari: Antrasiitti RAL 7021

Tuoteseloste ja hoito-ohjeet