ALLASKAAPPI SC 550

Polarian kotimainen allaskaappi on kestävä valinta joka ei kulu eikä kupruile. Valmistusmateriaali jauhemaalattu teräs kestää erinomaisesti roiskeveden ja kosteat olosuhteet. 100 % kierrätettävä. Allas tulee tilata erikseen.

Teräksinen allaskaappi on pitkäikäinen ja tyylikäs valinta kaikenlaisiin koteihin. Se on erinomainen valinta sinulle, joka haluat kylpyhuoneeseesi laadukkaan, huolettoman, arkea, aikaa ja kosteutta kestävän sisustuksen.
Polarian allaskaapit valmistetaan nanokeraamisesti suojatusta ja pulverimaalatusta teräksestä. Materiaali on täydellinen valinta kaapille, jonka yhteydessä vesi on aina läsnä, sillä se kestää erinomaisesti vettä ja kosteutta ja on tehty kestämään perheiden normaalia arkea – jopa vuosikymmeniä.
Allaskaapin asennus onnistuu helposti, sillä se toimitetaan valmiiksi koottuna. Huomaa, että liittymät ja kytkennät tulisi aina tehdä koulutettu LVI-asiantuntija.
Allaskaappi SC on käytännöllinen kylpyhuoneen perustuote. Kaksiovisessa mallissa on tilaa pesuaineille ja wc-paperille. Kaapin sivuilla on läpiviennit käsisuihkulle ja pohjassa tuuletusaukot ja rei’itys kalustejaloille (tilattava erikseen). Sopii yhteen vastaavan levyisen posliinisen SC-altaan kanssa. Allas tulee tilata erikseen. Allaskaapin pohjan ja seinän väliin jää 40 mm vapaa tila putkitusta varten. Poistoputki, vesilukko ja altaan ja allaskaapin kiinnityssarjat toimitetaan allaskaapin mukana. Tässä tuotteessa ei ole erillistä välihyllyä ja saatavilla on vain valkoinen värivaihtoehto. Tuotteella on 10 vuoden takuu!

Tekniset tiedot

Tuotenumero: V2403
GTIN-numero: 6417292330038
LVI-numero: 6045119
Materiaali: Teräs
Leveys: 510 mm
Syvyys: 320 mm
Korkeus: 600 mm
Väri: Valkoinen RAL 9016