ALLASKAAPPI AK 11167

Polarian kotimainen allaskaappi on kestävä valinta joka ei kulu eikä kupruile. Valmistusmateriaali jauhemaalattu teräs kestää erinomaisesti roiskeveden ja kosteat olosuhteet. 100 % kierrätettävä. Allas tulee tilata erikseen.

Idon Glow -altaalle tarkoitettu allaskaappi, joka sopii yhteen vastaavalla nimellä varustettuun Idon altaaseen.
Polarian allaskaapit valmistetaan nanokeraamisesti suojatusta ja pulverimaalatusta teräksestä. Materiaali on täydellinen valinta kaapille, jonka yhteydessä vesi on aina läsnä, sillä se kestää erinomaisesti vettä ja kosteutta ja on tehty kestämään perheiden normaalia arkea – jopa vuosikymmeniä.
Allaskaapin asennus onnistuu helposti, sillä se toimitetaan valmiiksi koottuna. Huomaa, että liittymät ja kytkennät tulisi aina tehdä koulutettu LVI-asiantuntija.
Kaapin sivuilla on läpiviennit käsisuihkulle ja pohjassa tuuletusaukot. Tuote toimitetaan ilman välihyllyä, poistoputkea ja vesilukkoa. Saatavilla on vain valkoinen värivaihtoehto. Tuotteella on 10 vuoden takuu!

Tekniset tiedot

Tuotenumero: V2586
GTIN-numero: 6417292058062
LVI-numero: 6045199
Materiaali: Teräs
Leveys: 530 mm
Syvyys: 340 mm
Korkeus: 620 mm
Väri: Valkoinen RAL 9016

Tuoteseloste ja hoito-ohjeet

Avainlippu

Kyllä, Polaria-tuotteilla on Avainlippu! Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

M1-päästöluokitus

M1-merkki kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä. M1-luokitelluissa tuotteissa ei ole hajuhaittoja eivätkä ne allergisoi.