Allaskaapit

Kestävät ja tyylikkäät allaskaapit

Polarian allaskaappi on pitkäikäinen ja tyylikäs valinta kaikenlaisiin koteihin. Se on erinomainen valinta sinulle, joka haluat kylpyhuoneeseesi laadukkaan, huolettoman, arkea ja kosteutta kestävän sisustuksen.

Polarialla on kattava valikoima allaskaappeja erikokoisiin ja -tyylisiin kylpyhuoneisiin. Valitse makusi mukaan näppärä ovellinen allaskaappi tai tyylikäs allaskaappi vetolaatikoilla. Oman mallistomme altaita ja allaskaappeja on useita eri malleja, joita kaikkia on saatavana eri levyisinä ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuina.

Polarian allaskaapeissa on arkea ja kosteuttava kestävät materiaalit

Polarian allaskaapit valmistetaan nanokeraamisesti suojatusta ja pulverimaalatusta teräksestä. Materiaali on täydellinen valinta kaapille, jonka yhteydessä vesi on aina läsnä, sillä se kestää erinomaisesti vettä ja kosteutta. Polarian allaskaapit on tehty kestämään perheiden normaalia arkea – jopa vuosikymmeniä.

Allaskaapin asennus onnistuu helposti

Vanhan allaskaapin vaihto ja uuden Polaria-allaskaapin asennus onnistuu helposti. Löydät tarpeelliset allaskaapin asennus- ja hoito-ohjeet täältä. Huomaa, että liittymät ja kytkennät tulisi aina tehdä koulutettu LVI-asiantuntija.

Näytetään tulokset 1–30 / 39