ALLASKAAPPI STILA 500 HARMAA

Polarian kotimainen allaskaappi on kestävä valinta joka ei kulu eikä kupruile. Valmistusmateriaali jauhemaalattu teräs kestää erinomaisesti roiskeveden ja kosteat olosuhteet. 100 % kierrätettävä. Allas tulee tilata erikseen.

Teräksinen allaskaappi tarjoaa pitkäikäisen ja tyylikkään vaihtoehdon kodin kylpyhuoneeseen. Se on ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat laadukasta ja huoletonta sisustusta kylpyhuoneeseesi. Polarian allaskaapit valmistetaan käyttäen nanokeraamisesti suojattua ja pulverimaalattua terästä. Tämä materiaali on täydellinen valinta kaapille, joka joutuu jatkuvasti kosketuksiin veden ja kosteuden kanssa. Tuote on suunniteltu kestämään normaalin perhearjen rasitukset – jopa vuosikymmeniä.
Allaskaapin asentaminen on helppoa, koska se toimitetaan valmiiksi koottuna. On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki liitännät ja kytkennät tulisi aina tehdä ammattitaitoisen LVI-asiantuntijan toimesta.
Kahdella ovella olevassa Stilassa on hyvin säilytystilaa kylpyhuoneen tavaroille. Sisällä irrotettava välihylly. Ovissa säätömahdollisuus sivuttaissuunnassa, pohjassa tuuletusaukot ja rei’itys kalustejaloille (tilattava erikseen). Sopii yhteen vastaavan levyisen posliinisen Stila-altaan kanssa. Allas tulee tilata erikseen. Poistoputki, vesilukko ja altaan ja allaskaapin kiinnityssarjat toimitetaan allaskaapin mukana. Kaksi eri värivaihtoehtoa, valkoinen ja antrasiitinharmaa. Tuotteella on 10 vuoden takuu!

Tekniset tiedot

Tuotenumero: V2594
GTIN-numero: 6417292370492
LVI-numero: 6045317
Materiaali: Teräs
Leveys: 500 mm
Syvyys: 390 mm
Korkeus: 600 mm
Väri: Antrasiitti RAL 7021

Tuoteseloste ja hoito-ohjeet

Avainlippu

Kyllä, Polaria-tuotteilla on Avainlippu! Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

M1-päästöluokitus

M1-merkki kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä. M1-luokitelluissa tuotteissa ei ole hajuhaittoja eivätkä ne allergisoi.