Polarian arvoketju

Polarian arvoketju avaa Polarian tuotteen tarinan aina raaka-ainevaiheesta tuotannon kautta valmiiksi tuotteeksi ja aina tuotteen kierrätykseen asti.

Polarian arvoketju
Polarian arvoketju
Raaka-aine on teräs

Teräs on tuotteidemme pääraaka-aine. Se on materiaalina kestävä: sen ansiosta voimme luvata asiakkaillemme elinikäisen tuotteen, jonka materiaalista valtaosa on käytön jälkeen kierrätettävissä.Seuraamme jatkuvasti terästeollisuuden ponnistuksia hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja otamme aktiivisesti käyttöön päästöttömämpiä innovaatioita ja raaka-aineita.

Hankintaketjun läpinäkyvyys on meille tärkeää. Haluamme tietää, kenen kanssa teemme liiketoimintaa ja mistä tuotteidemme raaka- aineet ovat peräisin. Edellytämme laatua ja vastuullisia liiketoimintatapoja sekä itseltämme että yhteistyökumppaneiltamme. Teemme hankintoja mahdollisimman läheltä: Suomesta, naapurimaista, EU:n alueelta ja vasta viime kädessä muualta.

Tuotteemme tehdään kotimaassa

Polarian tehdas on perustettu vuonna 1970 ja toiminut Mäntyharjulla, Etelä-Savossa yli 50 vuotta. Polaria on yhdessä muiden Veisto Groupiin kuuluvien yhtiöiden kanssa kunnan suurin työllistäjä. Meille vastuullisuus tarkoittaa muun muassa työntekijöistämme huolehtimista, ympäristöä kunnioittavaa tuotantoprosessia sekä paikallisen yhteisön tukemista. Erityisesti 2000-luvulta alkaen olemme tehneet mittavia investointeja tuotantoprosessimme vastuullisuuden edistämi-seksi ja nykyään meillä on tehokas, moderni ja ympäristöystävällinen konekanta.

Työntekijöitä tehtaassa

Tarjoamme mielekkäitä ja innostavia työtehtäviä sekä pyrimme kouluttamaan moniosaajia. Kaikilla työntekijöillä on vastuu työpaikan ilmapiiristä. Polaria sitoutuu kehittämään henkilöstölleen erilaisia kannustimia viihtyvyyden lisäämiseksi. Pitkäaikaiset työsuhteet ovat meille kunnia-asia ja osoitus sitoutuneesta ja motivoituneesta henkilöstöstä.

Polarian on paikallinen toimija

Työskentelemme vahvasti yhteisöllisyyden puolesta. Haluamme lisätä Etelä-Savon alueen vetovoimaa ja viihtyvyyttä tukemalla alueen virkistysmahdollisuuksia sekä ympäristöä. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja pyrimme olemaan haluttu työnantaja paikallisesti. 

Hiilineutraali kuljetus

Tehtaaltamme lähtee joka kuukausi yli 400 kuljetusta eri puolelle Suomea ja Ruotsia. Lähetämme mahdollisuuksien mukaan matkaan vain täysiä kuljetusyksiköitä. 

Polaria on luotettava toimija

Asiakkaitamme ovat jälleenmyyjät, rakennusliikkeet, suunnittelijat, rakennuttajat ja viime kädessä asukkaat. Tavoitteenamme on sujuva, luotettava ja tehokas toiminta asiakkaiden, kumppaneiden ja yhteiskunnan hyväksi. Panostamme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia. Teemme työtä sen eteen, että tuotteemme valitaan ihmisten koteihin, ja että ne kestävät läpi elämän.

Ihmisiä arjessa

Tuoteportfoliossamme on vahvasti huomioituna kaikki asiakasryhmät. Tuotteemme on suunniteltu elämää varten, joten annamme teräksisille tuotteillemme 10 vuoden takuun. Meille on itsestään selvää, että esteetön kylpyhuone kuuluu kaikille. Siksi olemme ylpeitä myös esteettömiin koteihin suunnitelluista avustetuotteistamme.

Kierrätysastia

Teräs valikoitui pääraaka-aineeksi kestävyytensä ja toimivuutensa ansiosta. Elinkaarensa lopuksi se on täysin kierrätettävää. Tehtaaltamme tulee äärimmäisen vähän hukkaterästä (8 %) mutta kaiken hukan kierrätämme asianmukaisesti. Kehotamme myös kaikkia muita kierrättämään Polarian kylpyhuonekaapit, kun ne tulevat elin-kaarensa päähän, jotta teräs voi saada jälleen uuden elämän jossain muussa muodossa.