Kylpyhuoneavusteet

KYLPYHUONEAVUSTEET ARJEN TUKENA

Tyylikästä kestävyyttä

Me Polarialla haluamme tehdä esteettömistä kylpyhuoneista turvallisia ja esteettisiä. Siksi tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman vedenkestäviä, helppoja ja tyylikkäitä kylpyhuoneavusteita, joiden varaan voit laskea.

Sisusta Polaria-avusteilla

Polarian laajasta valikoimasta löydät kaikki kylpyhuoneavusteet, jotka tarvitset: tukikahvat, tukikaiteet, suihkuistuimet, suihkukaiteet, kaidealtaat, annostelijapeilikaapit ja kylpyhuonetarvikkeet. Avusteiden tyylikäs muotoilu ja monipuoliset värivaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden luoda esteettömiä kylpyhuonekokonaisuuksia, jotka ovat myös tyylikkäitä ja kodinomaisia.

Tutustu avusteisiin

Annostelijapeilikaapit

9 tuotetta

Kaidealtaat ja allaskaapit

14 tuotetta

Kylpyhuonetarvikkeet

30 tuotetta

Suihkuistuimet

21 tuotetta

Suihkukaiteet ja -verhotangot

81 tuotetta

Tukikahvat

142 tuotetta

Tukikaiteet

50 tuotetta

Tutustu ja ihastu:

Tutustu 360° näyttelyymme

Tilaa esite

Lataa kuvat suunnitelmiisi

Saksalaisen Erlaun avustetuotteet ovat tyylikkäitä ja nykyaikaisia ratkaisuja esteettömään kylpyhuoneeseen. Ne on helppo asentaa ja niistä löytyy monia eri värivaihtoehtoja. Kiinnitys tapahtuu ilman peitelevyjä piilokiinnityksenä, ja materiaaliensa ansiosta tuotteet ovat käytännöllisiä ja mukava käyttää.

Italialainen K design on erikoistunut kylpyhuoneissa käytettävien apuvälineiden ja -lisävarusteiden valmistukseen. Tuotteet täyttävät korkeimmatkin turvallisuus- ja laatustandardit, ja käytettävät materiaalit ovat taatusti tukevia, hygieenisiä ja kestäviä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Polaria-avusteista? Mahtavaa! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.