Esteetön WC: Tukikahvat, tukikaiteet ja muut avusteet

KYLPYHUONEAVUSTEET ARJEN TUKENA

Tyylikästä kestävyyttä

Me Polarialla haluamme tehdä esteettömistä kylpyhuoneista turvallisia ja esteettisiä. Siksi tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman vedenkestäviä, helppoja ja tyylikkäitä kylpyhuoneavusteita, joiden varaan voit laskea.

Turvallinen ja esteetön WC kuuluu kaikille

Esteettömyys yhdistetään usein ikääntyneiden tarpeisiin, mutta todellisuudessa kuka tahansa meistä voi joutua elämässään tilanteeseen, missä tarvitsee apua liikkumiseen ja WC:ssä tai suihkussa käymiseen. Kodin turvallisuutta ei voi liikaa korostaa. Siksi myös WC:n ja kylpyhuoneen turvallisuus ja esteettömyys ovat lähellä Polarian sydäntä.

Ikääntyville erilaiset avusteet voivat olla elintärkeä apu, joka tarjoaa heille elämänlaatua ja edellytykset itsenäiseen asumiseen niin pitkään kuin mahdollista.

Polarialle esteettömyys tarkoittaa myös esteettistä

Esteetön ei tarkoita laitosmaista ja kliinistä, vaan esteetön koti on ennen kaikkea esteettinen. Hyvin suunniteltu esteetön WC tai kylpyhuone on avara, turvallinen ja käytännöllinen.

Polarian avusteet on suunniteltu tavallisiin koteihin sopiviksi.

Vaaleat pinnat ja avusteiden tyylikäs muotoilu jättävät tilaa kodinomaisuuden lisäämiseen pienillä yksityiskohdilla.

Sisusta Polaria-avusteilla

Polarian laajasta valikoimasta löydät kaikki kylpyhuoneavusteet, jotka tarvitset: tukikahvat, tukikaiteet, suihkuistuimet, suihkukaiteet, kaidealtaat, annostelijapeilikaapit ja kylpyhuonetarvikkeet. Avusteiden tyylikäs muotoilu ja monipuoliset värivaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden luoda esteettömiä kylpyhuonekokonaisuuksia, jotka ovat myös tyylikkäitä ja kodinomaisia.

Tukikaiteet, tukikahvat, suihkuistuimet ja muut avusteet

Polarian valikoimasta löydät erilaisia avusteita, joilla on helppo parantaa WC:n ja kylpyhuoneen esteettömyyttä. Sellaisia ovat esimerkiksi tukikaiteet, tukikahvat ja suihkuistuimet.

Polarian omaa avustetuotantoa ovat esimerkiksi kestävät kaidealtaat ja niihin sopivat allaskaapit, erilaiset annostelijapeilikaapit sekä roska-astiat.

Tutustu valikoimaamme tai ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

Tutustu avusteisiin

Annostelijapeilikaapit

9 tuotetta

Kaidealtaat ja allaskaapit

13 tuotetta

Kylpyhuonetarvikkeet

15 tuotetta

Suihkuistuimet

22 tuotetta

Suihkukaiteet ja -verhotangot

21 tuotetta

Tukikahvat

60 tuotetta

Tukikaiteet

51 tuotetta

Tutustu ja ihastu:

Tutustu 360° näyttelyymme

Lataa esite

Lataa kuvat suunnitelmiisi

Saksalaisen Erlaun avustetuotteet ovat tyylikkäitä ja nykyaikaisia ratkaisuja esteettömään kylpyhuoneeseen. Ne on helppo asentaa ja niistä löytyy monia eri värivaihtoehtoja. Kiinnitys tapahtuu ilman peitelevyjä piilokiinnityksenä, ja materiaaliensa ansiosta tuotteet ovat käytännöllisiä ja mukava käyttää.

Italialainen K design on erikoistunut kylpyhuoneissa käytettävien apuvälineiden ja -lisävarusteiden valmistukseen. Tuotteet täyttävät korkeimmatkin turvallisuus- ja laatustandardit, ja käytettävät materiaalit ovat taatusti tukevia, hygieenisiä ja kestäviä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Polaria-avusteista? Mahtavaa! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.