Haemme markkinointiviestijää

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja jaat sen yhdessä työparisi kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. sisällöntuotantoa niin verkkoon, printtiin kuin someenkin, oikolukemista, monipuolisia viestinnän projekteja, verkkosivujen ylläpitoa, messujen suunnittelua ja digitaalisten työkalujen kehittämistä.

Odotamme sinulta:

  • vähintään 3-5 vuoden kokemusta viestinnän tehtävistä ja sisällöntuotannosta
  • ruotsin ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • kokemusta verkkosivujen ylläpidosta
  • sosiaalisen median kanavien ylläpitotaitoa

Eduksi katsomme myös vastuullisuusviestinnän tuntemuksen, erilaisten aineistojen tuottamisen osaamisen, mediaviestintätaidot, kyvyn ideoida sekä oppia uutta ja mahdollisesti myös taloushallinnon perusteiden osaamisen.

Tarjoamme monipuolisen ja innostavan työtehtävän, joka muotoutuu osaamisesi mukaan. Pääset tekemään töitä kotimaiseen ja kehittyvään yritykseen, joka kantaa Avainlippua ylpeydellä ja panostaa vastuullisiin työtapoihin ja materiaaleihin. Olemme tekemässä suuria panostuksia digitaalisiin työkaluihimme, joten pääset mukaan jännittävään jalkauttamis- ja toteutusvaiheeseen niin brändin, tuotekirjaston kuin toiminnanohjausjärjestelmän suhteen.  Erityisesti Pohjoismaiset markkinat vaativat meiltä yhä enemmän huomiota ja pääset toteuttamaan luovuuttasi myös kansainvälisiin markkinointiponnistuksiin.

Tehtävä on määräaikainen alkaen mielellään 1.4.2021 ja päättyen aikaisintaan 2.3.2022. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen mikkeli.vmp@eezy.fi

Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 17.3.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Polaria Oy

Kotimainen Polaria Oy on 50-vuotias kylpyhuonekalusteita valmistava yritys. Teräksestä valmistetut tuotteemme ovat kestäviä ja pitkäikäisiä – sekä lopulta myös kierrätettäviä. Polarian tehdas sijaitsee Mäntyharjulla, Etelä-Savossa ja työllistää yli 50 henkilöä. Polarialla on vuodesta 1997 asti ollut Avainlippu! www.polaria.fi