Altaat

Pesuallas WC:hen tai kylpyhuoneeseen

Kaunis, kestävä ja käytännöllinen pesuallas on yksi kodin tärkeimmistä kiintokalusteista. Polarialta löydät kattavan valikoiman erilaisia pesualtaita niin pieniin kuin isoihin märkätiloihin. Valikoimassamme on sekä valumarmorisia että posliinialtaita. Samannimiset allas ja allaskaappi ovat yhteensopivia.

Valumarmoriallas on helppo pitää puhtaana

Valumarmorialtaan pinta on mukavan samettimainen ja lämpimän tuntuinen. Pinta on helppo pitää puhtaana tavallisilla pesuaineilla, joskin hiovia raaka-aineita sisältäviä pesuaineita kannattaa välttää. Valumarmorinen pesuallas kestää hyvin arjen käyttöä: pintamateriaali on iskunkestävää. Himmentynyt tai naarmuuntunut pinta voidaan korjata kiillottamalla, vahaamalla tai varovasti hiomalla.

Posliiniallas kestää kulutusta

Posliinialtaiden pinnassa on kova, sileä ja kiiltävä lasite, minkä ansiosta allas kestää hyvin kulutusta eikä naarmuunnu helposti. Posliinialtaan pinta on myös helppo pitää puhtaana tavallisilla pesuaineilla. Posliinialtaan osalta on hyvä huomioida, että – toisin kuin marmoriallas – se ei kestä iskuja eikä rikkoutunutta pintaa pystytä korjaamaan.