Hae meille töihin!

Etsimme työntekijöitä seuraaviin tehtäviin. Hakuaika 10.12.2023 mennessä.

Kokoonpanotyöntekijä (määräaikainen, n. 2 kk)

Tehtävä pitää sisällään Polarian tuotteiden kokoonpanotyötä. Etsimme ahkeraa ja tunnollista työntekijää mukaan valmistamaan kotimaisia menestystuotteita osaavassa työyhteisössä. Työtä tehdään arkisin klo 6:00 – 14:30.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme, että olet vastuuntuntoinen ja työssäsi aina huolellinen. Oma-aloitteinen sekä positiivinen asenne tekemistä kohtaan on plussaa. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään, joten aiemman kokemuksen puutteen voi korvata innolla uuden oppimista kohtaan.

Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa ja on kestoltaan noin kaksi kuukautta. Mahdollinen jatko sovitaan helmikuun aikana. Töiden aloitus on 2.1.2024, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten.

Hae kokoonpanotyöntekijän paikkaa tästä

Logistiikkatyöntekijä (toistaiseksi voimassa oleva)

Työnkuvaan kuuluu tavaroiden vastaanottamista, sekä tuotteiden lähettämistä. Tehtävänkuvan pääpaino on ulkologistiikassa, mutta työhön kuuluu satunnaisesti tehtäviä myös sisälogistiikan puolelta. Etsimme ahkeraa ja tunnollista työntekijää mukaan valmistamaan kotimaisia menestystuotteita osaavassa työyhteisössä. Työtä tehdään arkisin klo 6:00 – 14:30

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme, että olet vastuuntuntoinen ja työssäsi aina huolellinen. Oma-aloitteinen sekä positiivinen asenne tekemistä kohtaan on plussaa. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään, joten aiemman kokemuksen puutteen voi korvata innolla uuden oppimista kohtaan. Voimassa oleva trukinajolupa sekä aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä ei ole vaadittua, mutta katsotaan sinulle eduksi.

Eilakaisla toimii Polarialle rekrytoinnissa yhteistyökumppanina, joten työllistyt suoraan Polarialle. Töiden aloitus on 2.1.2024 ja sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Hae logistiikkatyöntekijän paikkaa tästä

Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta henkilöstökonsultti Ella Saijanen +358 50 401 5587 / ella.saijanen@eilakaisla.fi. Jätäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.