50-vuotias Polaria Oy luottaa teräkseen ja tulevaisuuteen

Polaria Oy:n aikajanaJuhlavuosi 2020 tuo mukanaan tempauksia tammikuusta joulukuuhun. Tavoitteena on tehdä Polaria Oy:n toimintaa, nimeä ja tarinaa tutummaksi paikallisille, asiakkaille ja kaikille muille yrityksen toiminnasta kiinnostuneelle. Vuoden aikana muun muassa ennallistetaan kosteikko Mäntyharjulle ja vietetään Tervetuloa meille -viikkoa.

Polarian 50-vuotisjuhlassa tehtiin kiitollinen katsaus menneeseen Polarian pitkäaikaisen toimitusjohtajan Pekka Karhulan ottaessa vastaan Etelä-Savon kauppakamarin luovuttaman kultaisen elämäntyömerkin.

Avoimesti kohti tulevaa

Ennen kaikkea yritys katsoo kuitenkin eteenpäin. Juhlassa julkaistiin Polarian uusi brändivideo, joka on askel kohti avoimempaa ja leikkisämpää Polariaa, jonka tulevaisuus perustuu vahvasti arvoihimme – kestävyyteen, inhimillisyyteen ja kehitykseen. Meille Polariassa on itsestään selvää, että esteetön, kestävä ja toimiva kylpyhuone kuuluu kaikille.

Polaria Oy on vahvasti paikallinen yritys mutta 50 vuoden rajapyykin ylityttyä katse siirtyy yhä enemmän myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Erityisesti Ruotsin vientiin on viime vuosina panostettu vahvasti.

– Polaria Oy:n tarkoituksena on toimia vielä 50 vuoden päästäkin. Sitä pohjaa tässä nyt rakennetaan. Uskomme, että kestäville ja ympäristöä kunnioittaville kylpyhuonekalusteille on kysyntää niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Haluamme, että meidät tunnetaan suomalaisena, kestävänä ja kierrätettävänä vaihtoehtona, toimitusjohtaja Timo Karhula kertoo.