Kotimaiset kylpyhuonekalusteet suunnittelijoiden käyttöön

Polarian kotimaiset ja vedenkestävät kylpyhuonekalusteet ovat loistava valinta kaikkiin kylpyhuoneisiin. Kylpyhuoneen tärkeimpiä kalusteita on tarjolla useissa eri leveyksissä ja monenlaisiin tarpeisiin. Materiaalinsa ansiosta Polaria kestää vettä ja kulutusta, joten ne sopivat hyvin vuokrakoteihin ja pienempiin asuntoihin, jossa neliöt pitää käyttää hyödyksi. Kaikki Polarian mallit ovat Prodlib-tuotekirjastossa, mikä helpottaa suunnittelijan työtä.

Kylpyhuone, Laval, Siro, Facil, Loota
Oletpa suunnittelemassa isompaa saunallista kylpyhuonetta tai pienempää opiskelija-asuntoa, löydät Polarian valikoimista sopivat tuotteet. Tuotteet kestävät vuodesta toiseen ja eri leveyttä tai väriä muuttamalla ne sisustavat kaikenlaiset kylpyhuoneet. Laval-allaskaappia, Siro-kaappia ja Loota-laatikoita on saatavilla valkoisena ja harmaana. Facil-peili tuo virkistävää vaihtelua valoisaan huoneeseen.

Pienillä valinnoilla saa aikaan paljon säilytystilaa. Siro-kaappeihin saa mahtumaan paljon tavaraa ja korkeitakin kosmetiikkapulloja. Noval-allakaappi on tyylikäs minimalistisine altaineen, ja senkin laatikoihin voi piilottaa katseilta tavaraa. Verre-peili on tyylikäs vaihtoehto perinteisemmälle valaisinpeilikaapille.

Harmaako muka tylsä? Harmaat kalusteet harmaalla seinällä ovat tyylikkäät ja ajattomat. Lumena-valaisinpeilikaappia ja Stila-allaskaappia on saatavilla monessa eri leveydessä. Loota-hyllyt jättävät kauneimmat purkit esiin seinälle.

Tuotetietomme on saatavilla ProdLibin maksuttoman tuotekirjaston kautta, josta se on helppo löytää ja ladata suunnittelukäyttöön. Palvelussa on ajantasaisia rakennusalan tuotevalmistajien kirjastoja, jotka sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM-malleja ja muita tiedostoja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. Tuotteita voi muokata omiin suunnitelmiin sopiviksi.

ProdLib

Kompaktit tuotteet täyttävät pienenkin tilan niin, ettei kokonaisuus näytä ahtaalta. SC-allaskaappi ja yksiovinen Lumena-valaisinpeilikaappi ovat täydellinen valinta esimerkiksi opiskelija-asuntoon. Pesukoneen yläpuolelle sijoitettava pyykkikaappi PYK 400/700 ratkaisee likapyykkiongelmat.