Kotimaiset kalusteet taloyhtiön tarpeisiin

Suunnitteletko putkiremonttia vai onko hakusessa uusi ilme kylpyhuoneeseen? Polarian kotimaiset ja vedenkestävät kylpyhuonekalusteet ovat loistava valinta, kun tarvitaan kestäviä ja tyylikkäitä ratkaisuja taloyhtiön tarpeisiin. Kaikilla teräksestä valmistetuilla tuotteillamme on 10 vuoden takuu. Haluatpa kalustaa kompaktin pikkukylppärin tai kokonaisen saunaosaston, löydät sopivat tuotteet meiltä.

Kylpyhuone, jossa harmaat kalusteet
Kaipaatko uusia kalusteita putkiremontin jälkeen? Harmaat kylpyhuonekalusteet tuovat uutta ilmettä sekä vaaleisiin että tummiin kylpyhuoneisiin. Valaisinpeilikaappi Lumenaa ja allaskaappi Stilaa on tarjolla useissa eri leveyksissä ja ne sopivat hyvin yhteen. Pyykkikaappi PYK 400/S530 mahtuu niin siivoustarvikkeet kuin pyykitkin. Mikä parasta, sen voi sijoittaa ihan suihkun viereen. Lootiin saat talteen pienet purnukat ja kauniit koriste-esineet.
Pieni kylpyhuone

Jos opiskelija-asunto kaipaa uusia ja kestäviä kylpyhuonekalusteita, meillä on ratkaisu. Lumena 400 -valaisinpeilikaappi ja SC 400 -allaskaappi ovat täydelliset pieneen ja kulutuskestävyyttä vaativaan kylpyhuoneeseen. PYK ja Loota kylpyhuonekaapit ovat tilaihmeitä säilytykseen. PYK 400/700 -kaapin saa kiinnitettyä hyvin esimerkiksi pesukoneen yläpuolelle. Olet sitten uusimassa vanhoja kalusteita tai rakentamassa täysin uusia asuntoja, meillä on tyylikkäät ratkaisut kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin – valkoisena tai harmaana.

Harmaa kylpyhuone

Harmaa on aina tyylikäs valinta niin vaaleaan kuin tummaankin kylpyhuoneeseen. Kylpyhuonekalusteemme ovat kotimaisia ja taatusti vedenkestäviä. Lumena-valaisinpeilikaappia ja laatikollista Noval-allaskaappia on saatavilla monilla eri leveyksillä kylpyhuoneen koosta riippuen. Siro ja Loota kylpyhuonekaapit täydentävät tyylin – Siroon tavarat saa piiloon ja Lootaan kauniisti esille.

Kylpyhuone, jossa kalusteet ja ikkuna

Valkoinen on upea valinta kylpyhuonekalusteiden väriksi. Lumena-valaisinpeilikaappi tuo lisävaloa huoneeseen erittäin hyvän valaisutehonsa ansiosta. Lumenan kaveriksi sopii esimerkiksi laatikoilla varustettu Noval-allaskaappi. Siro– ja Loota-kylpyhuonekaapit sopivat niin kylpyhuoneeseen kuin kodinhoitohuoneeseenkin.