ALLASKAAPPI NOVAL 600

Polarian kotimainen allaskaappi on kestävä valinta joka ei kulu eikä kupruile. Valmistusmateriaali jauhemaalattu teräs kestää erinomaisesti roiskeveden ja kosteat olosuhteet. 100 % kierrätettävä. Allas tulee tilata erikseen.

Noval-malli tarjoaa pitkäikäisen ja tyylikkään vaihtoehdon kylpyhuoneen sisustukseen. Se on ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat huolettoman ja korkealaatuisen vaihtoehdon kylpyhuoneeseesi. Polarian allaskaapit valmistetaan käyttäen nanokeraamisesti suojattua ja pulverimaalattua terästä. Tämä materiaali on täydellinen valinta allaskaapille, joka altistuu jatkuvasti vedelle ja kosteudelle. Tuote on suunniteltu kestämään arjen rasitukset – jopa useita vuosikymmeniä.
Allaskaapin asentaminen on helppoa, koska se toimitetaan valmiiksi koottuna. On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki liitännät ja kytkennät tulisi aina hoitaa ammattitaitoisen LVI-asiantuntijan toimesta.
Noval-allaskaapin laatikoiden pohjat ovat rei’itetty ilmankierron ja roiskeveden poistumisen varmistamiseksi. Laatikot irrotettavissa puhdistusta varten kokonaisuudessaan ja tulevat vedettäessä ulos koko syvyydeltään Sopii yhteen vastaavaa leveyttä olevan posliinisen Noval-altaan kanssa. Poistoputki, vesilukko ja altaan ja allaskaapin seinäänkiinnityssarjat toimitetaan allaskaapin mukana.
Kaksi eri värivaihtoehtoa, valkoinen ja antrasiitinharmaa. Tuotteella on 10 vuoden takuu!

Tekniset tiedot

Tuotenumero: V2656
GTIN-numero: 6417292370416
LVI-numero: 6045267
Materiaali: Teräs
Leveys: 600 mm
Syvyys: 450 mm
Korkeus: 600 mm
Väri: Valkoinen RAL 9016

Tuoteseloste ja hoito-ohjeet

Avainlippu

Kyllä, Polaria-tuotteilla on Avainlippu! Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

M1-päästöluokitus

M1-merkki kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä. M1-luokitelluissa tuotteissa ei ole hajuhaittoja eivätkä ne allergisoi.