ALLASKAAPPI LAVAL 600

Polarian kotimainen allaskaappi on kestävä valinta joka ei kulu eikä kupruile. Valmistusmateriaali jauhemaalattu teräs kestää erinomaisesti roiskeveden ja kosteat olosuhteet. 100 % kierrätettävä. Allas tulee tilata erikseen.

Teräksinen allaskaappi tarjoaa pitkäikäisen ja tyylikkään vaihtoehdon kodin kylpyhuoneeseen. Se on ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat laadukasta ja huoletonta sisustusta kylpyhuoneeseesi. Polarian allaskaapit valmistetaan käyttäen nanokeraamisesti suojattua ja pulverimaalattua terästä. Tämä materiaali on täydellinen valinta kaapille, joka joutuu jatkuvasti kosketuksiin veden ja kosteuden kanssa. Tuote on suunniteltu kestämään normaalin perhearjen rasitukset – jopa vuosikymmeniä.
Allaskaapin asentaminen on helppoa, koska se toimitetaan valmiiksi koottuna. On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki liitännät ja kytkennät tulisi aina tehdä ammattitaitoisen LVI-asiantuntijan toimesta.
Laval-allaskaapin laatikon pohja on rei’itetty ilmankierron ja roiskeveden poistumisen varmistamiseksi. Laatikko tulee vedettäessä ulos koko syvyydeltään ja on irrotettavissa. Allaskaapin ja seinän väliin jää 50 mm vapaa tila putkitusta varten. Sopii yhteen vastaavan levyisen valumarmoria olevan Laval-altaan kanssa. Poistoputki ja vesilukko pop up -tulpalla tulevat altaan mukana. Kaksi eri värivaihtoehtoa, valkoinen ja antrasiitinharmaa. Tuotteella on 10 vuoden takuu!

Tekniset tiedot

Tuotenumero: V2630
GTIN-numero: 6417292370126
LVI-numero: 6045191
Materiaali: Teräs
Leveys: 600 mm
Syvyys: 350 mm
Korkeus: 470 mm
Väri: Valkoinen RAL 9016