Opiskelija-asunnoissa kylpyhuoneiden pitää kestää elämää

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö HOAS on luottanut Polaria-tuotteiden laatuun jo lähes 20 vuotta.

Laura Pääkkönen, Rakennuttajapäällikkö, HOAS:

”Käytämme Polaria-kylpyhuonekalusteita lähtökohtaisesti kaikissa uudis- ja perusparannuskohteissamme. Polaria-tuotteista käytämme eniten allas- ja peilikaappeja sekä pyykkikaappeja.

Syy, miksi olemme valinneet Polarian, on Polaria-kalusteiden ensiluokkainen laatu. Opiskelija-asunnoissa kylpyhuoneiden pitää kestää monenlaisia suihkuttelijoita, mistä johtuen kalusteiden kestävyys on meille ykköskriteeri.

Polaria-tuotteet kestävät erittäin hyvin kosteutta ja roiskeita, ne eivät turpoa eivätkä naarmuunnu, eikä niiden väri haalistu tai kellastu. Kestävyyden lisäksi Polaria-tuotteet ovat todella käytännöllisiä.

Toinen meille tärkeä asia on Polaria-tuotteiden varaosien erittäin hyvä saatavuus, mikä tekee kalusteiden huoltamisesta helppoa. Meille on tärkeää myös se, että Polaria on täysin kotimainen yritys.

”Polaria-tuotteet kestävät kosteutta ja roiskeita, ne eivät turpoa eivätkä naarmuunnu, eikä niiden väri haalistu tai kellastu.”

Laura Pääkkönen, HOAS

Yhteistyössä Polarian kanssa arvostamme sitä, että dialogi toimii erinomaisesti molempiin suuntiin. Polarian nopeaan palveluun ja toimitusvarmuuteen voi aina luottaa. Jos ongelmia ilmenee, niihin löydetään aina yhdessä ratkaisu. Arvostamme myös sitä, että Polaria tuntee meidät hyvin, ymmärtää liiketoimintaamme ja osaa ehdottaa meille sopivia tuotteita ja ratkaisuja.

Polaria-tuotteista haluan erityisesti nostaa esiin uudet antrasiitinharmaat allas- ja peilikaapit, joita olemme asentaneet uusimpiin kohteisiimme. Ne ovat ensiluokkaisen kestävyytensä lisäksi erittäin hienoa muotoilua. Niistä ei ulkoapäin millään uskoisi, että ne ovat terästä!”

Polarian valaisinpeilikaappi Klara, allas ja allaskaappi Stila ja kylpyhuonekaapit Solo (vas) sekä Siro.