Vedenkestävät kotimaiset kylpyhuonekalusteet joka kotiin

Vaalea kylpyhuone, jossa peilikaappi, allaskaappi ja kylpyhuonekaappeja.

KYLPYHUONEKALUSTEET ARJESSA MUKANA

Vettä vahvempi

Me Polarialla haluamme tehdä kylpyhuoneita, jotka kestävät vuosikymmeniä. Siksi tarjoamme sinulle markkinoiden helpoimmat kylpyhuonekalusteet, jotka valmistetaan kotimaisin voimin tehtaallamme Mäntyharjulla.

Kaikki WC:n ja kylpyhuoneen sisustamiseen

Polarian vedenkestävät, kotimaiset kylpyhuonekalusteet ovat täydellinen valinta kerrostalosta rivitaloon ja mökiltä huvilaan. Valitsetpa viileän valkoisen tai eleganssia hehkuvan harmaan, Polarian kalusteet tuovat tyyliä jokaiseen kotiin.

Polarian kalusteisiin kuuluu mm. allaskaapit, peilikaapit, pyykkikaapit ja lääkekaapit. Tutustu valikoimaamme tai ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

Harmaa on uusi valkoinen

Valkoisen värin lisäksi osa tuotteistamme on saatavana myös tyylikkäänä harmaana. Harmaat kalusteet sopivat täydellisesti niin vaaleille kuin tummillekin pinnoille. Raikkaat tai kirkkaat värit pyyhkeissä, matoissa ja veroissa muokkaavat tilaa omistajansa mukaan. Sisusta koko kylpyhuone harmaaksi tai yhdistele harmaat ja valkoiset kaapit keskenään raikkaaksi kokonaisuudeksi.

10 vuoden laatutakuu

Haluamme, että tuotteemme kestävät isältä tyttärelle. Kaikilla valmistamillamme tuotteilla on 10 vuoden takuu. Tuotteisiin sisältyvillä sähkökomponenteilla on viiden vuoden takuu, muuhun tuotevalikoimaamme sovelletaan kahden vuoden takuuta.

Lue lisää

10 vuoden takuu -merkki

Kestävä. Inhimillinen. Kehittyvä.

Olemme työskennelleet yli puoli vuosisataa toimivan ja kestävän arjen puolesta. Päämäärätietoinen työmme on aina ollut eteenpäin katsomista, tavoitteiden asettamista ja kehityksen mahdollistamista. Vastuullisuus on työmme keskiössä: haluamme olla hyvä työnantaja työntekijöillemme, tuottaa vastuullisia tuotteita sekä työskennellä vastuullisten kumppaneiden kanssa, toimia hyvänä esimerkkinä paikallistasolla ja olla hyvä ympäristöllemme.

Tutustu kalusteisiin

Otsikko

Allaskaapit

Altaat

Kylpyhuonekaapit

Lääkekaapit

Peilikaapit

Peilit

Valaisinpeilikaapit

Varaosat

Tutustu ja ihastu:

Tutustu 360° näyttelyymme

Lataa esite

Lataa kuvat suunnitelmiisi

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Polarian kalusteista? Mahtavaa! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.