Inspiraatiota kylpyhuoneeseen

Polarian kotimaiset ja kosteutta kestävät kylpyhuonekalusteet ovat täydellinen valinta kerrostalosta rivitaloon ja mökiltä huvilaan. Valitsetpa viileän valkoisen tai eleganssia hehkuvan harmaan, Polarian kalusteet tuovat tyyliä jokaiseen kotiin.

Valkoiset kylpyhuonekalusteet  – energinen ja inspiroiva klassikkovalinta

Valkoinen kylpyhuoneko muka tylsä? Kaikkea muuta! Valkoiset kalusteet valkoisella pinnalla luovat upeaa ja minimalistista tyyliä. Viherkasveilla saat samalla kerralla väriä, tyyliä ja inspiraatiota kylpyhuoneeseen. Valkoinen kalustus on kylpyhuoneen ajaton klassikkovalinta, joka kestää tyylillisesti aikaa – ihan kuin Polaria-tuotteetkin.

Valkoinen kylpyhuone

Laval-allaskaapissa on vetimetön ja tilava vetolaatikko, johon voi piilottaa wc-paperit, pesuaineet tai vaikka käsipyyhkeet. Kylpyhuonekaappi Siroon mahtuu korkeitakin pulloja sekä kosmetiikka ja parfyymit saa esille Lootaan.

Harmaat kylpyhuoneen kalusteet tuovat ajatonta tyylikkyyttä

Harmaat kylpyhuonekalusteet tuovat tyyliä sekä vaaleisiin että tummiin kylpyhuoneisiin. Valaistuksella ja tekstiileillä rakennat harmaista kaluisteista joko näyttävän modernin tai pehmeän ja lämpimän tunnelman. Ennakkoluulottomat voivat myös sekoittaa valkoisia ja harmaita kalusteita juuri oman mielensä mukaisesti.

Toisiinsa mutkattomasti yhteensopivaa Valaisinpeilikaappi Lumenaa ja allaskaappi Stilaa on tarjolla useissa eri leveyksissä. Pyykkikaappi PYK 400/S530:een mahtuvat niin siivoustarvikkeet kuin pyykitkin. Mikä parasta, kosteutta kestävänä sen voi sijoittaa ihan suihkun viereen. Kauniit koriste-esineet ja pienet purnukat luovat tunnelmaa pienissä, sisustusta täydentävissä Lootissa.

Kaipaatko shampoopulloille ja saippuoille säilytystilaa suihkun viereen. Vedenkestävät tuotteemme voi sijoittaa aivan suihkun läheisyyteen. Loota on persoonallinen ja tyylikäs vaihtoehto shampoon säilytykseen. Allaskaappi Novaliin ja kylpyhuonekaappi Siroon saat katseilta piiloon muut tarvikkeet. Valaisinpeilikaapin sijasta kylpyhuoneeseen voi valita myös linjakkaan Verre-peilin.

Pieni vaalea kylpyhuone

Onko sinulla pieni kylpyhuone ja vain vähän säilytystilaa? Valitsemalla oikeat kalusteet saat helposti lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen. Polarian valikoimissa on valaisinpeilikaappeja, allaskaappeja ja kylpyhuoneen muita säilytyskaappeja joka lähtöön. Valaisinpeilikaappi Lumena 400 on käytännöllinen ja kompakti, ja se valaisee tarvittaessa koko kylpyhuoneen. Kaveriksi sille sopii hyvin ovellinen SC-allaskaappi ja pesuallas. Säilytystilaa saa loistavasti pesukoneen päälle sijoitettavasta PYK 400/700 pyykkikaapista.