LUMENA PK 400

Polarian kotimainen peilikaappi on kestävä valinta, joka ei roiskevettä pelkää, sillä jauhemaalattu teräs kestää erinomaisesti kosteat olosuhteet. Kaksipuoleisen peilioven takana on hyvin säilytystilaa.

Polarian peilikaapit sopivat kaikentyyppisiin kylpyhuoneisiin omakotitalosta kerrostaloon ja rivitalosta mökkiympäristöön. Suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitetty peilikaappien käytännöllisyyteen. Peilikaappi on oiva piilopaikka vaikkapa hammasharjoille ja loistava säilytyspaikka kylpyhuoneen pienille tavaroille. Metallinen peilikaappi on myös helppo pitää puhtaana. Polaria peilikaappi on suunniteltu kestämään arjen vauhtia. Alahyllyn reuna pitää huolen, että pienetkin tavarat pysyvät sisällä kaapissa. Kaikissa malleissa olevien kaksipuolisten peilien ansiosta pystyt peilaamaan itseäsi helposti eri suunnista. Tuote on 100 % kierrätettävä. Tässä peilikaappimallissa ei ole pistorasiaa eikä valoa. Kaappi on käytännöllinen vaikkapa mökillä, jossa ei välttämättä ole sähköä tai muuta paikkaa peilille. Tuotteen asennus onnistuu helposti, sillä se toimitetaan valmiiksi koottuna. 10 vuoden takuu!

Tekniset tiedot

Tuotenumero: V20190
GTIN-numero: 6417292600094
LVI-numero: 6045329
Materiaali: Teräs
Leveys: 400 mm
Syvyys: 145 mm
Korkeus: 645 mm
Väri: Valkoinen RAL 9016

Tuoteseloste ja hoito-ohjeet

Avainlippu

Kyllä, Polaria-tuotteilla on Avainlippu! Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

M1-päästöluokitus

M1-merkki kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä. M1-luokitelluissa tuotteissa ei ole hajuhaittoja eivätkä ne allergisoi.