KLARA 500 OIKEA VVS

Polarian kotimainen peilikaappi on kestävä valinta, joka ei roiskevettä pelkää, sillä jauhemaalattu teräs kestää erinomaisesti kosteat olosuhteet. Kaksipuoleisten peiliovien takana on hyvin säilytystilaa.

Polarian peilikaapit sopivat kaikentyyppisiin kylpyhuoneisiin omakotitalosta kerrostaloon ja rivitalosta mökkiympäristöön.

Suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitetty peilikaappien käytännöllisyyteen. Peilikaappi on oiva piilopaikka vaikkapa hammasharjoille ja loistava säilytyspaikka kylpyhuoneen pienille tavaroille. Metallinen peilikaappi on myös helppo pitää puhtaana ja on suunniteltu kestämään arjen vauhtia. Alahyllyn reuna pitää huolen, että pienetkin tavarat pysyvät sisällä kaapissa. Kaksipuolisten peilien ansiosta pystyt peilaamaan itseäsi helposti eri suunnista.

Klara-mallissa peilin alareuna ulottuu kaapin alapuolelle, joten erillisiä vetimiä ei tarvita oven avaukseen. Tuotteessa on LED-moduulilla varustettu linjakas valolippa ja hidastetut saranat, joiden säätö useampaan suuntaan on helppoa. Tuotteen asennus onnistuu helposti, sillä se toimitetaan valmiiksi koottuna. Huomaathan kuitenkin, että sähkötyöt ja -kytkennät tulee aina tehdä valtuutetun sähköalan ammattilaisen toimesta.

Tuote on 100 % kierrätettävä. 10 vuoden takuu!

Tekniset tiedot

Tuotenumero: V22140
GTIN-numero: 6417292600551
SSTL-numero: 4102332
LVI-numero: 6045354
Materiaali: Teräs
Pistorasioiden lukumäärä: 2
Vikavirtakytkin: 1
Leveys: 500 mm
Syvyys: 190 mm
Korkeus: 700 mm
Väri: Valkoinen RAL 9016