Pienissä kylppäreissä vedenkestävyys on valttia

Asuntosijoittaja Kati Valjus remontoi vanhoja kerrostaloasuntoja vuokrakäyttöön. Kylpyhuoneet hän sisustaa vedenkestävillä ja näppärän kokoisilla Polaria-kalusteilla.

Kati Valjus, Taloushaukka:

”Kun aloitin mieheni kanssa 50-luvun yksiöiden ja kaksioiden remontoimisen, minulle oli alusta asti selvää, että haluan kylpyhuoneisiin kalusteet, jotka kestävät kosteutta. Vanhojen kerrostalojen kylpyhuoneissa haasteena on, että ne ovat todella pieniä, mistä johtuen kalusteet ovat lähellä suihkua. Koska kyse on vuokra-asunnoista ja toimin vuokranantajana, en halua käydä joka vuosi uusimassa kupruilleita kylpyhuonekalusteita.

Tunsin Polarian jo entuudestaan ja minulla oli vahva mielikuva Polarian kalusteista tuotteina, jotka kestävät kosteutta ja käyttöä. Siksi Polaria oli minulle itsestään selvä valinta. Toinen tärkeä syy, miksi valitsin Polarian, oli kalusteiden näppärä koko. Polarialta löytyy allas- ja peilikaappeja 400 mm:n levyisinä, mikä on ihanteellinen koko pieniin kylppäreihin.

Kalusteiden valinnassa kiinnitän paljon huomiota myös ulkonäköön. Teen pastelliremontteja 50-luvun tyyliin ja Polaria-tuotteiden tyylikäs muotokieli sopii siihen erinomaisesti. Allas- ja peilikaappien lisäksi olen tykännyt myös Polarian seinään asennettavista Loota-laatikoista. Loota on erinomainen tuote kylpyhuoneisiin, sillä se kestää kosteutta ja on todella tyylikäs ja käytännöllinen.

”Vuokranantajana en halua käydä joka vuosi uusimassa kupruilleita kylpyhuonekalusteita.”

Kati Valjus, Taloushaukka

Viimeisimmät kohteet, joihin hankin Polaria-kalusteet, olivat kolme samanaikaisesti remontoitua pikkukylppäriä, joista osa oli alkuperäisessä kunnossa. Monilla oli epäilyksiä sen suhteen, että noinkohan niihin saadaan suihku ja pönttö ja allaskaappi mahtumaan, mutta hyvin ne sinne mahtuivat ja lopputulos oli erinomainen!

Polarian uusiin antrasiitinharmaisiin kalusteisiin olen tutustunut, mutta niitä en ole vielä päässyt testaamaan. Heti, kun eteen tulee kohde, jossa niiden käyttäminen on mahdollista, aion hankkia sellaiset.”

Tutustu Taloushaukka-blogiin

Pastellivärinen kylpyhuone
Polarian SC-allaskaappi pienessä kylpyhuoneessa.