Teollisessa rakentamisessa tarvitaan kestävyyttä – myös kylpyhuonekalusteissa

Keskon rakentamisen yrityspalvelu toimii Polaria-tuotteiden jälleenmyyjänä rakennusliikkeille, teollisuudelle, kaupungeille ja kunnille. Yhteistyötä on takana jo useampi vuosikymmen.

Tarmo Michelsson, Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Kesko:

”Me Keskolla myymme Polaria-kylpyhuonekalusteita kolmesta syystä: Polaria-kalusteet kestävät, niiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja lisäksi tuotteiden toimitusvarmuuteen voi aina luottaa.

Polaria-kalusteiden suurin vahvuus on ehdottomasti niiden kestävyys. Se on meidän ja asiakkaidemme ykköskriteeri. Märkätilat ovat kalusteiden näkökulmasta aina haastavia tiloja ja Polaria-tuotteet soveltuvat sinne erinomaisesti, sillä ne kestävät kosteutta valmistusmateriaalinsa ansiosta äärimmäisen hyvin.

Viime vuosina Polaria-kalusteiden ulkonäkö on kehittynyt hyvään suuntaan ja kalusteet kilpailevat designin puolesta jo muiden valmistajien kanssa. Tätä kautta Polarian asema markkinoilla on entisestään vahvistunut. Myös Polarian tuotevalikoima on kasvanut palvelemaan entistä paremmin teollisen rakentamisen asiakaskuntaa. Kokovaihtoehtoja löytyy kiitettävästi, ja erityisesti uudisrakentamisen kohteissa Polarian kokovalikoima toimii erittäin hyvin.

Yhteistyökumppanina arvostamme Polariassa sitä, että heillä panostetaan yhteistyöhön ja kumppanuuteen tosissaan. Palvelu, jota heiltä saamme, on aina sujuvaa ja nopeaa, ja tavarantoimitukset toimivat aina sovitusti. Nämä ovat meille tärkeitä asioita.

Rakennuskohteet, joihin Polaria-kalusteita myymme, ovat hyvin moninaisia. Uudisrakennuspuolella kohteet ovat yleensä kerrostalokohteita, mutta linjasaneerauspuolella on myös paljon korjauskohteita. Viimeisin kohde, johon Polaria-kalusteita myimme, oli vuokra-asuntoja tarjoava Turun Satamaportti -kohde Turun linnan vieressä.

Polarian tuotteista toimitamme eniten peili- ja allaskaappeja. Palvelutalo- ja hoivakotikohteisiin olemme myyneet myös Polarian kylpyhuoneavusteita, joita heillä on nykyään monipuolisesti tarjolla.”

”Yhteistyökumppanina arvostamme Polariassa sitä, että heillä panostetaan yhteistyöhön ja kumppanuuteen tosissaan.”

Tarmo Michelsson, Kesko