Valaisinpeilikaapit

Polaria peilikaapit kaikkiin kylpyhuoneisiin

Polarian peilikaapit sopivat kaikentyyppisiin kylpyhuoneisiin omakotitalosta kerrostaloon ja rivitalosta mökkiympäristöön.

Käytännöllinen arkea helpottava design

Polarian kaikki peilikaapit ovat saatavissa useammalla eri leveydellä. Olemme kiinnittäneet suunnittelussa erityistä huomiota peilikaappien käytännöllisyyteen. Peilikaappi on oiva piilopaikka vaikkapa hammasharjoille ja loistava säilytyspaikka kylpyhuoneen pienille tavaroille. Metallinen peilikaappi on myös helppo pitää puhtaana. Polaria peilikaappi on suunniteltu kestämään arjen vauhtia. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että märkä hammasharja tai rasvainen ihonhoitopurkki pilaisivat hyllyn pintamateriaalin. Alahyllyn reuna pitää huolen, että pienetkin tavarat pysyvät sisällä kaapissa. Kaikissa malleissa olevien kaksipuolisten peilien ansiosta pystyt peilaamaan itseäsi helposti eri suunnista.

Peilikaappi pistorasialla tai ilman

Valaisinpeilikaappien valoteho ja valon suunta on suunniteltu niin, että ne riittävät tarvittaessa yksinään valaisemaan koko kylpyhuoneen. Polarian peilikaappeja valmistetaan myös ilman pistorasiaa tai valoa, jolloin ne ovat erinomainen valinta vaikkapa kesämökille. Tutustu peilikaappien valikoimaamme!

Rajaa tuotteita

Vikavirtasuoja

Pistorasia

Näytetään tulokset 1–40 / 96