Peilit ja valaisimet

Kylpyhuoneen peilit ja valaisimet kotiin

Polarian valikoimissa on kylpyhuoneen peilejä ja valaisimia, jotka sopivat hyvin yhteen. Kylpyhuoneen valaisimet ovat tehokkaita ja valaisevat koko huoneen. Valaisimia ja peilejä voi toki käyttää myös kodin muissa huoneissa.

Kylpyhuoneen peilit ovat tyylikäs valinta

Kotona ei voi olla liikaa peilejä. Kylpyhuoneen peilit ovat tyylikäs valinta kaikenlaisiin koteihin. Polarian peilivalikoimissa on Verre- ja Facil-sarjat, joissa on useita eri kokoja. Kaikki kylpyhuoneen peilit ovat kuitenkin tarpeeksi isoja, jotta niistä voi peilata niin yksityiskohtia kuin kokonaiskuvaakin. Peilien materiaali on laadukasta float-lasia.

Kylpyhuoneen peilit on helppo asentaa, ja niiden mukana toimitetaan myös peilin kiinnikkeet. Verre-sarjassa on mukana kallistettava peili, jonka kallistuskulma on +/- 12˚. Kallistettava Verre on loistava esteettömään kotiin, jossa peiliä tarvitsee säätää eri korkeuksille.

Vaihtelua kylpyhuoneen valaisimilla

Usein kylpyhuoneeseen valitaan valaisinpeilikaappi sen helppouden vuoksi. Vaihtelua saa kuitenkin asentamalla kylpyhuoneen valaisin ja peili päällekkäin. Polarian Lumena-valaisimet ovat erittäin tehokkaita valaisemaan koko kylpyhuoneen. Valaisimia on saatavilla sekä pistorasialla että ilman.

Asenna kylpyhuoneen valaisimet peilin yhteyteen tai hyödynnä valaisimia kodin muissa tiloissa, kuten vaikkapa varastoissa, joissa tarvitaan lisävaloa.

Rajaa tuotteita

Näytetään kaikki 12 tulosta