Kylpyhuonekaapit

Pyykkikaapit ja kylpyhuonekaapit antavat rutkasti säilytystilaa

Kylpyhuonekaapit ovat pesuhuoneiden ja kodinhoitohuoneiden tilaihmeitä. Polarian valikoimista löydät laadukkaat, kotimaiset kylpyhuonekaapit, pyykkikaapit, hyllykaapit ja siivouskaapit. Kylpyhuonekaapit on valmistettu jauhemaalatusta ja nanokeraamisesti suojatusta teräksestä, ja ne kestävät erinomaisesti vettä. Valikoimissamme on useita eri kokoja ja eri tarkoituksiin valmistettuja kotimaisia kaappeja.

Kylpyhuonekaapit jokaiseen makuun

Kylpyhuonekaapeissa on kaikille jotakin. Kapeammat mallimme ovat jo nimensäkin puolesta siroja ja mahtuvat pieniinkin tiloihin. Valikoimissamme on myös avohyllyjä, joihin saa esille vaikkapa kauneimmat parfyymipullot tai kodikkuutta tuovat ja kosteassa viihtyvät viherkasvit. Ovelliset kaapit ovat täydellisiä monenlaisten kylpyhuonetarvikkeiden säilytykseen. Tiettyjä kylpyhuonekaappien malleja on saatavilla niin viileän valkoisena kuin tyylikkänä antrasiitinharmaanakin.

Pyykkikaappi on kylpyhuoneen tilaihme

Pyykkikaappi on oivallinen niin pyykkien kuin muidenkin kylpyhuonetarvikkeiden säilytykseen. Pyykkikaappeja on valikoimissamme kahdella tai kolmella korilla varustettuna. Halutessaan voi valita myös pyykkikaapin ja siivouskaapin yhdistelmän. Kaappi on varustettu sylinterilukolla, joten pesuaineita voi säilyttää kaapeissa turvallisesti. Korillisten pyykkikaappien lisäksi valikoimissamme on myös hyllykaappeja, joita saa erillisinä ylä- ja alakaappeina.

Kylpyhuonetarvikkeet piilossa katseilta

Laaja valikoima kylpyhuonekaappejamme takaa, että saat haluamasi kylpyhuonetarvikkeet piiloon uteliailta katseilta. Tarvitset sitten kapeampaa ja pienempää mallia tai kunnon tilaihmettä suurimmille kylpyhuonetarvikkeille, Polarialla on, mistä valita. Kestävän materiaalinsa ansiosta kaapit voi sijoittaa suoraan pesuhuoneeseen tai kodin muuhun märkätilaan.

Rajaa tuotteita

Näytetään tulokset 1–40 / 66