Polaria Oy

Olemme mäntyharjulainen kylpyhuonekalusteita ja -avusteita valmistava yritys. Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet arkea, kulutusta ja käyttöä kestäviä kylpyhuonetuotteita, kuten peili- ja allaskaappeja. Kosteat tilat nostavat vaatimustasoa kalusteiden laadun suhteen. Polaria-kylpyhuonekalusteet asettuvat materiaalien ja pintakäsittelytekniikoiden puolesta vaativiinkin olosuhteisiin ja takaavat kalusteille pitkän käyttöiän. Polaria-kylpyhuonekalusteet ovat kotimaisia laatutuotteita, joiden valmistuksessa on otettu huomioon ympäristö ja turvallisuus.

Harmaa on uusi valkoinen!

Tyylikkäät antrasiitinharmaat kylpyhuonekalusteet tuovat uutta särmää kotiisi. Harmaat kalusteet sopivat niin vaaleille pinnoille kontrastia tuomaan kuin tummille pinnoille syventämään tunnelmaa. Pyyhkeillä ja muulla sisustuksella saat kylpyhuoneesta juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Loota-avohyllyt täydentävät tyylikkään kokonaisuuden, ja saat kaikki hienot purnukat esille seinälle.

Tutustu

10 vuoden takuu

Tuotteemme on suunniteltu elämää varten. Siksi kaikilla meillä valmistetuilla tuotteilla on 10 vuoden takuu. Metallista valmistetut kylpyhuoneen olennaisimmat tuotteet on tarkoitettu säilymään isältä tyttärelle. Sähkökomponenteissa takuu on 5 vuotta ja muissa tuotteissamme 2 vuotta.

Onhan siinä Avainlippu?

Kyllä, meidän tuotteillamme on Avainlippu! Polaria-kylpyhuonekalusteet valmistetaan kotimaisin voimin Mäntyharjun tehtaalla. Avainlipun ja Polarian tarinat ovat liki yhtä pitkät: Avainlippu on kertonut kotimaisuudesta jo 50 vuotta, ja Polaria-tuotteet valmistavan yrityksen historia ulottuu liki yhtä kauas. Avainlippu-tunnus meille myönnettiin vuonna 1997. Tuotteemme ovat siis olleet osa suomalaista arkea jo pitkään, mikä on osoitus niiden kestävyydestä ja soveltuvuudesta erilaisiin koteihin.

Tiedotteet

 

Löydä lähin jälleenmyyjä