Tiedotteet

 

Yli 40 henkilöä työllistävä Polaria Oy on toiminut Mäntyharjussa vuodesta 1970 ja se on metallisten kylpyhuonekalusteiden markkinajohtaja Suomessa.

Polaria-kylpyhuonekalusteet valmistetaan kierrätettävästä teräksestä yrityksen ympäristöä ja yhteiskuntaa tiedostavan arvomaailman mukaisesti.

 

Lue lisää

Onhan siinä Avainlippu?

Kyllä, meidän tuotteistamme löydät Avainlipun!

Polaria-kylpyhuonekalusteet valmistetaan kotimaisin voimin Mäntyharjun tehtaalla. Avainlipun ja Polarian tarinat ovat liki yhtä pitkät: Avainlippu on kertonut kotimaisuudesta jo 50 vuotta, ja Polaria-tuotteet valmistavan yrityksen historia ulottuu liki yhtä kauas. Avainlippu-tunnus meille myönnettiin vuonna 1997. Tuotteemme ovat siis olleet osa suomalaista arkea jo pitkään, mikä on osoitus niiden kestävyydestä ja soveltuvuudesta erilaisiin koteihin. 

Lue lisää kampanjasta

Löydä lähin jälleenmyyjä

POLARIA KESTÄÄ

Kosteat tilat nostavat vaatimustasoa kalusteiden laadun suhteen. Polaria-kylpyhuonekalusteet asettuvat materiaalien ja pintakäsittelytekniikoiden puolesta vaativiinkin olosuhteisiin ja takaavat kalusteille hyvän korroosiosuojan ja pitkän käyttöiän. Polaria-kylpyhuonekalusteet ovat kotimaisia laatutuotteita, joiden valmistuksessa on otettu huomioon ympäristö ja turvallisuus. Kaikilla valmistamillamme tuotteilla on 2 vuoden takuu. Anna roiskua, Polaria kestää!