Made for life.

BADRUMSMÖBLER MED DIG I VARDAGSLIVET

Hållbar och snygg design

Praktiska och hållbara lösningar för badrummets fuktiga utrymmen får du med Polaria tvättställ och tvättställsskåp tillverkade av pulverlackerad, elförzinkat stål som förstärkts med nanokeramisk ytbehandling.

Tio års garanti

Alla badrumsprodukter av varumärket Polaria som tillverkas av stål har tio års garanti. Elektriska komponenter i badrumsprodukter har fem års garanti och för Polarias övriga produktsortiment tillämpas två års garanti.

Garantiklausul

BADRUMSMÖBLER PLANERAD FÖR FUKTIGA UTRYMMEN

Ekologisk hållbarhet och
finsk kvalitet

Materialet som använts i dessa miljövänliga produkter som tillverkas i Mäntyharju är pulverlackerad stål. Tack vare sin hållbarhet är stål ett överlägset material i våtutrymmen. Stålet är fuktbeständigt ochr helt återvinningsbart. Det nanokeramiska korrosionsskyddet hos Polarias produkter förlänger produkternas livslängd ytterligare.

I vårt eget sortiment har vi tvättställ och tvättställsskåp i fem olika modeller, som alla finns att få i olika bredd och med olika egenskaper. Utöver dessa modeller har vi ett sortiment tvättställsskåp för IDO tvättställ.

Spegelskåp med belysning ger ljusa och praktiska förvaringslösningar.

Funktionell desing gör Polarias produkter praktiska. de finns flera modeller och storlekar med både lysrör och LEd-belysning. Jordfelsbrytare kan fås till alla modeller.

Vid flera tillfällen möts vi av badrum där det fortfarande finns en väggmonterad Polaria produkt från 1980-talet, som är fullt funktionsduglig och kan hålla i ytterligare ett decennium. Vi vet då att vi har valt det bästa materialet.

Polaria anställda