Hållbara badrumsmöbler av stål

Läs mer

#Feelthesteel

Polaria är ett finskt företag som tillverkar möbler och hjälpmedel för badrum. I över 50 år har vi tillverkat badrumsprodukter, bland annat spegelskåp, tvättställsskåp och hjälpmedel, som håller för vardagens slitage och användning. Alla våra produkter tillverkas i vår fabrik i Mäntyharju, Finland och vi satsar på inhemskt arbete för att leverera återvinningsbara och hållbara produkter med stilren design.

10 års garanti

Våra produkter är planerade för ett långt liv. Polarias basmöbler för badrummet är tillverkade i metall och håller från år till år, från far till dotter. Vi ger våra produkter 10 års garanti för vi tror starkt på dem.

Estetiskt för alla

För oss är det en självklarhet att alla ska ha ett tillgängligt badrum. Det kan komma en tid i livet när du behöver hjälp för att röra dig, stöd för att vara stilla eller en viloplats mellan rummen. Även då vill vi att ditt hem är en trygg och säker plats. Badrummet kan göras tryggt och tillgängligt med räcken, duschstol, tvättställe med räcken eller andra hjälpmedel. Tillgänglighet betyder inte att badrummet är kalt och kliniskt, utan ett tillgängligt hem ska även vara estetiskt tilltalande.