Hakemus

Kesätyöhaku on avattu!
 

Etsimme kesän ajaksi oma-aloitteisia ja reippaita työntekijöitä. Tarvitsemme kesäksi työntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin, kuten esimerkiksi kylpyhuonekalusteiden kokoonpanotehtäviin, särmäykseen ja pistehitsaukseen. Työn oppii käytännössä, joten hakijalta ei odoteta aikaisempaa osaamista.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi itsestäsi muutamalla lauseella. Kuvaile myös lyhyesti aiempaa työkokemustasi tai lisää CV-tiedosto. Kiva olisi myös kuulla, miksi haluat juuri meille töihin? Kesätyöt asettuvat työtehtävästä riippuen ajalle touko-elokuu. Hakuaika loppuu 28.2.2021.

Voit tutustua meihin tarkemmin katsomalla tästä linkistä videon tehtaaltamme. 

 

Polaria on mäntyharjulainen kylpyhuonekalusteita ja -avusteita valmistava yritys. Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet kotimaisia arkea, kulutusta ja käyttöä kestäviä kylpyhuonetuotteita, kuten peilikaappeja, allaskaappeja sekä avusteita. Päämateriaalimme on teräs, jonka avulla luomme tyylikkäitä, pitkäikäisiä, ympäristöä säästäviä tuotteita, jotka ovat mukana suomalaisten arjessa nyt ja tulevaisuudessa. Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Mäntyharjulla.

 
 

 

Email address : Alternative email address :