Yritys

Arjessa mukana

Polaria Oy on kotimainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi metallisia kylpyhuonekalusteita ja -avusteita Polaria-tuotemerkillä. Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet arkea, kulutusta ja käyttöä kestäviä kylpyhuonetuotteita, kuten peilikaappeja, allaskaappeja sekä avusteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Mäntyharjulla.

Tuotteemme on suunniteltu elämää varten. Polarian metallista valmistamat kylpyhuoneen olennaisimmat tuotteet säilyvät isältä tyttärelle, vauvasta vaariin. Annammekin kaikille tuotteillemme 10 vuoden takuun, sen verran vankasti seisomme niiden takana.

Kylpyhuonekalusteemme on tehty jauhemaalatusta teräksestä, ja ne on suunniteltu erityisesti kodin kosteisiin tiloihin. Jauhemaalattu teräs on materiaalina kierrätettävää, kestävää ja käytännöllistä. Tuotteille on tehty nanokeraaminen pintakäsittely, joka antaa tuotteelle erinomaisen korroosionsuojan ja pitkän käyttöiän. Pintakäsittely tapahtuu ilman haitallisia fosfaatteja. Tarkoituksenamme on, että ajattomat tuotteemme kestävät suomalaisten kylpyhuoneissa vuosikymmeniä.

 

Polaria 50 vuotta

Vuosi 2020 on Polarian 50. juhlavuosi. Juhlavuoden kunniaksi lahjoitimme kotikunnallemme Mäntyharjulle monimuotoisuutta: Mäntyharjulle ennallistetaan kosteikko yhteistyössä Suomen riistakeskuksen kanssa. Työt toteutetaan paikallisin voimin. Kosteikot ovat luonnon monimuotoisuuden indikaattoreita ja ennallistamalla lähiluontoa haluamme kantaa vastuumme omasta elinympäristöstämme. Haastamme kaikki yritykset mukaan tekemään ennallistamistöitä omassa lähiluonnossaan, koska silloin vaikutus olisi valtakunnallisesti merkittävä.

Virallisia 50-vuotisjuhlia vietettiin 20. helmikuuta työntekijöidemme sekä tärkeimpien sidosryhmiemme kanssa Mäntyharjulla. Katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen ja kohti seuraavaa 50 vuotta. 

Polaria on arjessa mukana!