Yritys

         

     

     

    

 

 

 

Arjessa mukana

Polaria Oy on kotimainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi metallisia kylpyhuonekalusteita ja -avusteita Polaria-tuotemerkillä. Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet arkea, kulutusta ja käyttöä kestäviä kylpyhuonetuotteita, kuten peilikaappeja, allaskaappeja sekä avusteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Mäntyharjulla.

Tuotteemme on suunniteltu elämää varten. Polarian metallista valmistamat kylpyhuoneen olennaisimmat tuotteet säilyvät isältä tyttärelle, vauvasta vaariin. Annammekin kaikille tuotteillemme 10 vuoden takuun, sen verran vankasti seisomme niiden takana.

Kylpyhuonekalusteemme on tehty jauhemaalatusta teräksestä, ja ne on suunniteltu erityisesti kodin kosteisiin tiloihin. Jauhemaalattu teräs on materiaalina kierrätettävää, kestävää ja käytännöllistä. Tuotteille on tehty nanokeraaminen pintakäsittely, joka antaa tuotteelle erinomaisen korroosionsuojan ja pitkän käyttöiän. Pintakäsittely tapahtuu ilman haitallisia fosfaatteja. Tarkoituksenamme on, että ajattomat tuotteemme kestävät suomalaisten kylpyhuoneissa vuosikymmeniä.

Polaria ja ympäristö

Polarian tuotteiden päämateriaali on teräs, joka on täysin kierrätettävää käytön jälkeen. Panostamme tuotteiden pitkäikäisyyteen ja teemme työtä sen eteen, että tuotteemme säilyvät sukupolvelta toiselle. Tehtaallamme kierrätetään myös meille tulevat materiaalit, pakkaukset ja jätteet. Lisäksi käytämme tuotannossamme 100 % uusiutuvaa energiaa. Meillä on vuosille 2019-2020 alkuperätakuutodistukset käyttämästämme energiasta.

Olemme tehneet työtä sen eteen, että tehtaallamme tulee erittäin vähän hukkamateriaalia. Meille saapuva materiaali on räätälöity tuotteitamme ajatellen sopivaksi. Teräs tulee meille tarkkaan mitoitetuissa rullissa, jotka käytetään kokonaisuudessaan. Tällä tavoin pyrimme säästämään ympäristöä.

 

Polaria 50 vuotta

Vuosi 2020 on Polarian 50. juhlavuosi. Juhlavuoden kunniaksi lahjoitimme kotikunnallemme Mäntyharjulle monimuotoisuutta: Mäntyharjulle ennallistetaan kosteikko yhteistyössä Suomen riistakeskuksen kanssa. Työt toteutetaan paikallisin voimin. Kosteikot ovat luonnon monimuotoisuuden indikaattoreita ja ennallistamalla lähiluontoa haluamme kantaa vastuumme omasta elinympäristöstämme. Haastamme kaikki yritykset mukaan tekemään ennallistamistöitä omassa lähiluonnossaan, koska silloin vaikutus olisi valtakunnallisesti merkittävä.

Virallisia 50-vuotisjuhlia vietettiin 20. helmikuuta työntekijöidemme sekä tärkeimpien sidosryhmiemme kanssa Mäntyharjulla. Katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen ja kohti seuraavaa 50 vuotta. 

Polaria on arjessa mukana!