Tuotteemme löytyvät nyt myös ProdLib-palvelusta

7.6.2018

Polaria on aloittanut yhteistyön tuotetiedon jakopalvelu ProdLibin kanssa. Palvelun avulla tuomme tuotteet suoraan suunnittelijoiden työpöydälle ja tarjoamme helpon tavan ladata, selata ja käyttää Polarian tuotetietoa.

ProdLib on arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille luotu maksuton tuotekirjasto, jonka avulla käyttäjä voi organisoida suunnitteluprojektinsa ja pysyä ajan tasalla tuotteista. Ohjelma koostuu rakennusalan tuotevalmistajien kirjastoista, jotka sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM-malleja ja muita tiedostoja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. ProdLib toimii myös itsenäisenä työpöytäversiona.

ProdLibin tuotekirjastot kokoavat kattavasti kaikki tarpeelliset suunnitteluaineistot samaan työkaluun. Organisoidut tuotekirjastot takaavat, että suunnittelija voi keskittyä parhaan ratkaisun suunnitteluun, etsimiseen ja muodostamiseen. Tuotteet ovat selattavissa ja muokattavissa omiin suunnitelmiin sopiviksi. Tiedostot ovat luotettavia, korkealaatuisia ja saatavilla eri tiedostomuodoissa. Kirjastot päivittyvät säännöllisesti, joten käyttäjä voi olla varma siitä, että tuotetiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla.

Lue tarkemmat ohjeet täältä.

Artikkeli